Volkan Demirel Logo
28FEBRUARY 2016

"Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaşmak İstiyoruz"

Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları Volkan Demirel, Caner Erkin ve Ozan Tufan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için hazırlanan “Maç Günlüğü” kitapçığına açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 23.haftasında 29 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Beşiktaş ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağımız karşılaşma hakkındaki görüşlerini paylaşan Futbolcularımız, kritik bir maça çıkacaklarını ancak sahadan galip ayrılmak için son ana kadar mücadele edeceklerini belirttiler.

Futbolcularımız; Volkan Demirel, Caner Erkin ve Ozan Tufan’ın Maç Günlüğü kitapçığına yaptıkları açıklamalar şu şekilde:

Volkan Demirel: “Bu Maçı Sabırsızlıkla Bekliyoruz”
"Biz, taraftarından güç alan ve taraftarları ile bütün zorlukların üstesinden gelen bir takımız. Beşiktaş maçı da bu sezonun en kritik maçı özelliğini taşıyor ve bizi zor bir sınav bekliyor. Ama biz ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Taraftarımızla birlikte çıkıp 90 dakika boyunca en iyi performansımızı sergileyeceğiz ve bu maçı kazanarak karşılaşmanın sonunda sarı lacivert için çarpan yüreklerle birlikte kutlayacağız. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj niteliğindeki Beşiktaş derbisi bizim hedeflerimize ulaşacağımız bir başlangıç olacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz."

Caner Erkin: “Futbolun Coşkusunu ve Güzelliklerini Yaşayalım”
"Şampiyonluk yolunda Beşiktaş maçı bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Takım olarak hepimiz bunun bilincindeyiz. 6 puan değerindeki bu maçı kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Bu derbide futbolun güzelliklerini ve coşkusunu yaşamayı temenni ediyoruz. Taraftarlarımızın maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar bizim için verecekleri destek en önemli avantajımız. Onlar da bizimle birlikte destekleriyle sahada olacaklar. Bizi yüreklendirip rakibimizi baskı altına alacaklar ve onlarla birlikte bu derbiyi de kazanıp maç sonunda zaferimizi birlikte kutlayacağız."

Ozan Tufan: “Bu Maçı Kazanmak İstiyoruz”
"Öncelikle Beşiktaş maçı bizim için zor bir maç olacak ama kendi evimizde taraftarımızın önünde oynayacağımız bu maç şampiyonluğa yaklaşmamız için çok önemli bir adım. Bu maçı kazanmak istiyoruz bunun için elimizden gelenin en iyisini de yapacağız. Tabii dediğim gibi zor bir maç. Bu maça gelen bütün taraftarlarımızın bizi yürekten destekleriyle bu maçı kazanacağız. Arkamızda oldukları sürece hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Moskova maçında oynadığımız hırslı futbolu burada da sahaya yansıtacağız. Galibiyeti ve 3 puanı alıp taraftarlarımızı da evlerine mutlu göndermek istiyoruz."


SHARE