Volkan Demirel Logo
01OCTOBER 2016
Takımımız Ankara’da Çiçeklerle Karşılandı

Takımımız Ankara’da Çiçeklerle Karşılandı

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 6. hafta maçında yarın Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, Ankara’ya gitti.

Saat 17.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan Borajet Havayolları'na ait özel uçakla Ankara’ya giden Takımımızı havalimanında taraftarlarımız karşıladı. Buradan Ankara İncek Tesislerimize geçen Profesyonel Futbol Takımımızı, tesislerimizdeyse Fenerbahçe Ankara Şubesi Başkanı Zafer Tankal ve Yönetim Kurulu Üyeleri çiçeklerle karşıladı.

Minik Fenerbahçelilerden Sevgi Gösterisi

Öte yandan bir grup minik Fenerbahçeli taraftar da tesislerimizde futbolcularımızla bir araya geldi. Futbolcularımıza çiçek veren minik taraftarlar, oyuncularımızla fotoğraf çektirip, onlarla sohbet etme imkanı da buldu.

Takımımız, Ankara İncek Tesislerimizde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Profesyonel Futbol Takımımızın 19 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Anıl Demir, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Josef de Souza, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Robin van Persie, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

SHARE