Volkan Demirel Logo
03SEPTEMBER 2014
Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Takımımız Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.30’da başlayan çalışma 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.  Kalecilerimiz dönüşümlü olarak çift kale maçta görev aldı. Altyapıdan da 5 futbolcumuz antrenmanda yer aldı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Milli takımlarda bulunan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Günok, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Raul Meireles ve Michal Kadlec ile teknik heyetten özel izinli olan Bruno Alves antrenmanda yer almazken, Egemen Korkmaz ise özel program dâhilinde çalışmalarını sürdürdü. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Selçuk Şahin antrenmana katılmazken, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Bekir İrtegün, bel ağrısı nedeniyle tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Fenerbahçemiz hazırlıklarını 4 Eylül Perşembe günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışma saat 18.30’da başlayacak.


SHARE