Volkan Demirel Logo
16JULY 2014
Takımımız Günün İlk Antrenmanını Yaptı

Takımımız Günün İlk Antrenmanını Yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçemiz, sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30’da başlayan çalışma 1 saat 20 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcularımız 2 gruba ayrıldı. Gruplardan biri dar alanda top kapma ve pas çalışması yaparken, diğer grup ise topla dayanıklılık çalışması yaptı. Her iki grup da çalışmalarını dönüşümlü olarak gerçekleştirdi. Ardından dar alanda top kapma ve pas çalışmasıyla günün ilk antrenmanı tamamlandı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları çalışmalarını Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile birlikte takımdan ayrı sürdürdü.

Egemen Korkmaz çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı sürdürürken, izinli olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo ise çalışmada yer almadı.

Takımımız, Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde bugün saat 18.30’da yapacağı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.


SHARE