Volkan Demirel Logo
02JANUARY 2015
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 16. haftasında, 3 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerimizde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımız İlhan Ekşioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yalçın Haker ile Selim Kosif antrenmanın bir bölümünü izledi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncularımızın 3 grup halinde gerçekleştirdikleri 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Teknik heyetten izin alan Bruno Alves ve Pierre Webo antrenmanda yer almadı.

Bu antrenmanla İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayan kafilemiz Can Bartu Tesislerimizde kampa girdi.

Takımımızın 18 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Diego Ribas, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Egemen Korkmaz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz.
 

SHARE