Volkan Demirel Logo
17OCTOBER 2014
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında 18 Ekim Cumartesi günü (yarın) Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenman öncesinde tesislerimize gelen Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Dinçay, Yalçın Haker ve Selim Kosif çalışmanın bir bölümünü takip ettiler.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, oyuncularımızın taktiksel ve bireysel çalışmalarıyla noktalandı.

Emenike takımla çalıştı
Nijerya milli takım forması giyen Emmanuel Emenike, bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi ve takımdaki yerini aldı. Nijeryalı golcü, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.Mehmet Topuz ile Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Bu antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz, tesislerimizde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Takımımızın 18 kişilik Galatasaray maç kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.

SHARE