Volkan Demirel Logo
17AUGUST 2016
Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var

Taraftarlarımızın Desteğine İhtiyacımız Var

Teknik Direktörümüz Dick Advocaat ile Takım Kaptanımız Volkan Demirel, yarın stadımızda Grasshoppers ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu ilk maçına taraftarlarımızı çağırdı.

Fenerbahçemiz ile Grasshoppers arasında yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu ilk maçı öncesinde Stadımızda basın toplantısı düzenlendi. 

Volkan Demirel: “Hazırım”

Toplantıya Teknik Direktörümüz Dick Advocaat ile kalecimiz ve takım kaptanımız Volkan Demirel katıldı. İlk olarak sağlık durumu ile ilgili bilgi veren tecrübeli file bekçisi “1 haftadır takımla çalışıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Görev verildiği takdirde sahada olmak istiyorum” dedi.

Volkan Demirel: “Bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz”

Sezon öncesi hoca değişikliği ile ilgili de Kaptan, “Hayatta bazı değişiklikler, hayata güzel şeyler katabilir. Dick Advocaat, çok babacan, sevecen ve tecrübeli bir isim. Kendi ve takım adına inşallah hayırlısı olur. O bizle, biz de onunla bir arada olmaktan da dolayı çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.

Volkan Demirel: “En büyük etkimiz taraftarımız”

Taraftarları maça çağıran deneyimli kaleci, “Biz takım olarak 10 gündür çok iyi çalışıyoruz. Hocamızla da, tamamen maça hazırız. İhtiyacımız olan seyircimiz ve her yere onları bekliyoruz. En büyük etkimiz taraftarımız. Onlarla birlikte istediğimiz sonuçları alırız” şeklinde konuştu.

“Sistem hakkında konuşmam doğru değil” diyen Volkan Demirel, “Geçmiş hakkında veya gidenin arkasından konuşmak doğru değil. Biz her zaman başarıyı istiyoruz. Hocamızla birlikte, O'nun tecrübesinden yaralanarak kupalara uzanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Dick Advocaat: “Taraftarlarımızı maça bekliyoruz”

Taraftarla ilgili soruya Hollandalı teknik adam Dick Advocaat da, “Yarın umarım taraftarlarımız maça gelir. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Oyuncularla görüştüm. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Yapmamız gereken basit, iki maç sonunda Avrupa Ligi’nde olmak” dedi.

Yarınki maç ve lig içinse deneyimli hoca, “Benim için önemli maç, hemen önümüzdeki maçtır. Önce önümüzdeki maçı geçmeliyiz. Rakibimizle ilgili analizler bana sunuldu. Yarın da takımla iki toplantıya yapacağız. Daha çok takımımın nasıl oynadığına odaklanmayı seven biriyim” diye konuştu.

Dick Advocaat: "Oyunun nasıl oynanacağı kararını biz vermeliyiz"

“Bireysel faktörler önemlidir ama iyi bir organizasyona ihtiyaç vardır” diyen Hollandalı teknik adam, “Hücum futbolu oynamak istiyoruz. İlk düşüncemiz top bizde iken gol atmak ve oyunun nasıl oynanacağı kararını bizim vermemiz. Bireysel yeteneklerin üstüne de katarsak neden daha iyi olmayalım. Bu sezon önemli bir sezon, bunu bilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Dick Advocaat: "van Persie’nin takımda olmasından dolayı mutluyum"

İsimlerden ziyade takıma vurgu yapan Dick Advocaat, “Robin van Persie bu takımın çok önemli bir parçası. Prensipte bireysel oyuncu üzerine konuşmak tarzım değil. Sisteme en iyi şekilde yanıt verecek oyuncular, sahada olacaklar. İsimler burada en önemli nokta değil. Ama van Persie’nin takımda olmasından dolayı mutluyum” dedi.

Dick Advocaat: "Önemli olan iyi olmanız"

Salih ve Ozan gibi genç oyuncularla ilgili de Teknik Direktörümüz, “Yaşlı olursunuz veya genç olursunuz, burada önemli olan konu iyi misiniz. En önemlisi başarılı olmak. Tabi ki gençlere önem vereceğiz. İyi iseniz neden oynayamasanız” yanıtını verdi.

Dick Advocaat: "Favori biziz" 

“Grasshoppers karşısında favori olan taraf bana göre biziz ve kazanmak zorundayız” diyen Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, sözlerini şu cümlelerle tamamladı:

“Oyuncularım oynamak mı istiyorlar, kulübede mi olmak istiyorlar, tribünde mi oturmak istiyorlar? Bunu göstermeliler. Bu takımın hocasıysam, takımımı favori görmeliyim. Bana göre favori biziz. Önümüzde 4 önemli maç var. Bunun sonrasında takım hakkında daha iyi fikir sahibi olacağım.”
 

SHARE