Volkan Demirel Logo
20DECEMBER 2013
Teknik Heyet Ve Futbolcularımız Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Teknik Heyet Ve Futbolcularımız Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Profesyonel Futbol Takımımızın teknik ekip ve oyuncuları, Çengelköy Sütiş’te organize edilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Keyifli bir ortamda gerçekleşen yemekte, geçtiğimiz günlerde 3.kez baba olan Portekizli oyuncumuz Bruno Alves’in oğlu Eduardo için de pasta kesilirken, Takımımız adına Volkan Demirel, Alves'e oğlu için hediyeler de verdi.

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Takım Kaptanımız Emre Belözoğlu ile Portekizli oyuncumuz Bruno Alves, düzenledikleri yemek organizasyonlarının takıma uğurlu geldiğini de söylediler.

Emre Belözoğlu: “Yemek organizasyonlarımız uğurlu geliyor”
Takım olarak gerçekleştirdikleri yemek organizasyonlarının geleneksel hale geldiğini söyleyen Emre Belözoğlu, “Bütün takım arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim. Güzel bir ortamda yiyoruz yemeğimizi. Yemek organizasyonları takıma uğurlu geldi ve artık geleneksel oldu. Ben Sütiş Ailesine de teşekkür ederim bizi burada ağırladıkları için. İnşallah bu uğurumuz devam eder. Biz kazanmaya devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

“Başarılı programlarla sakatlık sürecini kısalttık”
Sakatlığı yönündeki soruyu ise, “Çok iyi bir sağlık ekibimiz var. Tedavi sürecim çok iyi geçiyor. Bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Önemli ve uzun sürecek bir sakatlık sürecini kısalttık. Önümüzdeki günlerde düz koşulara başlayacağım. Takım olarak çok iyi bir sezon geçiriyoruz” şeklinde cevapladı.

“Takım içindeki her oyuncu çok önemli”
Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Bronu Alves’in oğlu Eduardo için de pasta kestiklerini belirten Belözoğlu, “Yabancı arkadaşlarımızın yeri biz de her zaman farklıdır. Elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bruno geçtiğimiz günlerde 3.kez baba oldu. Onun için de bir pasta kestik. Bruno Alves’in çocuğuna uzun ömürler diliyorum” dedi.

“Sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacağız”
Hafta sonunda Kardemir DÇ Karabükspor ile oynayacağımız müsabaka hakkında da konuşan Kaptan, “Bu sezon çok fazla sakatlık yaşadım. Takım iyi bir hava yakaladı. Taraftarlarımız da bunun farkında. Takımımız kazanma isteği ortaya koyuyor ve bun da bir takımın sahip olması gereken duygudur. Sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bruno Alves: “Bu aile ortamında olmaktan dolayı çok mutluyum”
Portekizli oyuncumuz Bruno Alves ise Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi ve bu da yeni tecrübe demek. Güzel bir duygu. Yemek organizasyonlarımız artık geleneksel bir hale geldi. Ben herkese teşekkür ederim. Bu aile ortamında olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.


SHARE