Volkan Demirel Logo
03MAY 2016
Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında, 5 Mayıs Perşembe günü, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Gaziantepspor maçının on birinde başlayan oyuncularımız, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Pas organizasyonlarının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Volkan Demirel, Robin van Persie ve Luis Nani, takımdan ayrı özel program uyguladı. Lazar Markovic ise tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.

Torku Konyaspor maçı hazırlıkları, 4 Mayıs Çarşamba günü Can Bartu Tesislerimizde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Bu antrenman, saat 18.30’da başlayacak. 


SHARE