Volkan Demirel Logo
03JUNE 2017
Volkan Demirel Adanaspor Maçını Değerlendirdi

Volkan Demirel Adanaspor Maçını Değerlendirdi

Kalecimiz Volkan Demirel, 3-1'lik Adanaspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, “Bizim için iyi bir sezon geçmedi. Bizim için 3.’lük ya da 2.’lik bir başarı değildir, Fenerbahçe’nin başarısı şampiyonluktur.  Taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Elimizden geldiği kadarını yapmaya çalıştık, o yüzden çok üzgünüm. İnşallah ilerleyen yıllarda istenilen Fenerbahçe sahaya yansır ve istenilen oyun oynanır ve Fenerbahçeliler mutlu olur. Tek düşüncemiz Fenerbahçedir. Ancak Basketbol Takımımızın başarısı bir nebze de olsa bizleri mutlu etti. Onların Avrupa Şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Neticesinde iyisiyle kötüsüyle sezon bitti. Futbolda şöyle bir şans var, her sene yeni bir şans doğuyor. İnşallah önümüzdeki sezon da güzel bir oyunla, güzel galibiyetlerle Fenerbahçe taraftarını mutlu ederiz.”dedi.

Sözlerini Aykut Kocaman hakkında konuşarak sürdüren Kaptan, “Aykut Hoca, benim çalıştığım Fenerbahçe’yi en iyi bilen, Fenerbahçe’nin içinden gelmiş, adı Fenerbahçe ile büyüyen bir hocadır. Onunla çalışmak her zaman benim adıma zevkliydi.  Tabii ki Fenerbahçe, Aykut Hoca ile birlikte bütünleşecektir. Aykut Hoca’nın her işin arkasında duracağını ve her işten en iyi şekilde çıkacağını çok iyi biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak sezon sonu itibariyle biten sözleşmesi hakkında bir değerlendirmede bulunan deneyimli kaleci, “Kaleci transferi illaki yapılacaktır. Ben hiçbir zaman kimseye niye geldin ya da niye gittin diyen birisi değilim. İsmi ne olursa olsun gelenle birlikte burada Fenerbahçe forması için mücadele ederiz. Dünyanın en iyi kalecisi de buraya gelebilir. Benim sözleşmeme gelince de; benim sözleşmem teferruattır. Ben Fenerbahçe ile görüştüğümde para telaffuz etmemişimdir. Her zaman büyüklerimizin dediğiyle birlikte hareket ettim. Bu nedenle benim hiçbir zaman mukaveleyle ilgili bir sorunum olmamıştır. Şimdi sezon bitti ve bana derlerse ki, Volkan gel burayı imzala, ben zaten gönülden Fenerbahçeliyim ve seve seve imzalarım.” diyerek sözlerini noktaladı.

SHARE