Volkan Demirel Logo
06APRIL 2014
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Bazı Şeyler Çalışılmış, Düşünülmüş"

Kalecimiz Volkan Demirel, maçın çok sert bir ortamda geçtiğini ifade ederek, "Hem onlardan, hem bizden atılması gerekenler vardı. Melo'nun atılması gerekiyordu. Bekir'in de ikinci sarıdan atılması gerekebilirdi. Hakem sağ olsun onlardan atmadım dememek için 85. dakikada attı Melo'yu.. Benim yanımdaki çizgi hakemi, top çıkıyor devam diyor. Bazı şeyler çalışılmış, düşünülmüş" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, "Susalım, fazla konuşmayalım, sorunsuz bir derbi oldu diyebiliriz.. Birkaç isim var, adlarını telaffuz etmek istemiyorum. Saha içinde bazen efendi olmak gerekiyor. Birini elinle itersen, sarı kart görürsün. Galatasaraylılar beni kameraya çekecekti, Galatasaray camiasından rica ediyorum benim yerime bazı futbolcularını kamerayı çeksinler" diye konuştu.

Volkan,  "Çok sert maç oldu ilk yarı. Hem onlardan, hem bizden atılması gerekenler vardı. Melo'nun atılması gerekiyordu. Bekir'in de ikinci sarıdan atılması gerekebilirdi. Hakem sağ olsun onlardan atmadım dememek için 85. dakikada attı Melo'yu.. Benim yanımdaki çizgi hakemi, top çıkıyor devam diyor. Bazı şeyler çalışılmış, düşünülmüş. Puan farkını 10'a indirdiler. G.Saray'ın bu sayede hem yönetimi, hem de hocası biraz zaman kazanmış oldu. Lig devam ediyor, biz düşündüğümüzü iki hafta ertelemiş olduk. Adam gibi Galatasarayylılar'ı tebrik ediyorum. Taraftarımız da üzülmesin, biz 10 kişiyle elimizden geleni yapmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

SHARE