Volkan Demirel Logo
23MAY 2013
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Çok Gururlu Ve Mutluyum"

Sezon sonu itibariyle sona eren sözleşmesini 4 yıl daha uzatarak renklerimize hizmet etmeye devam edecek olan Fenerbahçemizin başarılı Kalecisi Volkan Demirel, imzanın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.

Böylesine büyük bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Volkan Demirel, Fenerbahçe kalesini korumanın sözlerle anlatılamayacak kadar çok özel olduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Benim her zaman söylediğim bir şey var o da, ben gönülden Fenerbahçeliyim ve bunu da her zaman dile getirmişimdir. 4 sene daha bu kulübe hizmet etmek ve bu camianın altında buradaki arkadaşlarımla iş birliği yapmak ve bu forma için mücadele etmek benim için büyük bir gurur kaynağı. Bana verilen bu şansı, bu 4 seneyi Fenerbahçe formasına layık bir şekilde geride kalan hayatım gibi en iyi şekilde değerlendireceğime ve Fenerbahçe için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Önümüzdeki 4 yılı da tamamladığım takdirde 15 sene olmuş olacak. Bu ayrı bir onur ve gurur. Ben bu tribünlerde doğdum ve bu tribünlerde büyüdüm. Büyüdüğüm, yetiştiğim yere 15 sene hizmet etmek çok farklı bir duygu. Bu nedenle bu mutluluğu kelimelere dökmek çok zor. Elde edeceğimiz başarılarla daha da mutlu olacağımı düşünüyorum."

Çocukluğunda dahi bir gün Fenerbahçe kalesini koruyacağına inandığını dile getiren Demirel, "Az önce de belirttiğim gibi çocukluğum şu Şükrü Saracoğlu tribünlerinde geçti. Davul elimde tribünlerdeki yerimi alırdım. Hatta yağmurlu bir günde kaleye geçtim ve ’bu kaleyi bir gün koruyacağım’ demiştim. Yaşım da 17-18 idi. Daha sonrasında ise bu kaleyi korumak ve önümüzdeki sözleşmemle birlikte 15 yıl bu sahalara ayak basmak benim için sözlerle anlatılamayacak kadar özel. Bu durum ne anlatılabilir, ne de yazılabilir ancak yaşanarak anlaşılır. Bunu da yaşadığım için çok mutluyum. Bu mutluluğumun ve gururumun bir ömür devam etmesini istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.


SHARE