Volkan Demirel Logo
12AUGUST 2018
Volkan Demirel: Daha İyi Oynayarak Futbolumuza Devam Edeceğiz

Volkan Demirel: Daha İyi Oynayarak Futbolumuza Devam Edeceğiz

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel, ilk haftada kazanmanın önemli olduğunu ifade etti ve "Daha iyi oynayarak futbolumuza devam edeceğiz." dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "İlk haftada kazanmak önemliydi. Daha iyi futbolla taraftarları mutlu etmeye çalışacağız. Daha iyi oynayarak futbolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Volkan Demirel, Benfica ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi 3.Eleme turu rövanş maçını, “Benfica maçında sahaya çıkıp turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. İlk maçın ilk yarısında çok iyi oynamıştık. Ama buradaki maç farklı olacaktır.” şeklindeki açıklamasıyla değerlendirdi.

VAR sistemi hakkında da konuşan Volkan Demirel, “VAR sistemindeki bekleyiş anı futbolcu için zor ama doğru karar vermek için önemli. Doğruların çıktığını görüyoruz. Güzel bir maç oldu. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Gerçek Fenerbahçe taraftarları budur. Onlar varken biz daha mutluyuz. Onların varlığı bize güç katar. Onları her zaman yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

Son olarak genç futbolcumuz Barış Alıcı’nın performansını değerlendiren Kaptan, “Barış Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet edecek. Fenerbahçe'ye çok yakışıyor. Çok büyük ve üstün bir yeteneğe sahip.” diyerek sözlerini noktaladı.

SHARE