Volkan Demirel Logo
14APRIL 2013
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Galibiyetlerle Yolumuza Devam Edeceğiz"

Kalecimiz Volkan Demirel, yoğun bir maç trafiğinin ardından elde edilen bu galibiyetin çok önemli olduğunu dikkat çekerek, galibiyetlerin devam edeceğini de söyledi.


Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Açıkçası biraz yorgunluk vardı, bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. İyi oyundan çok, galip gelmek daha önemliydi. Yorgun olmamıza rağmen; pas yaparak, ağırdan alarak kazanmasını bildik. Galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Hem takım olarak, hem de camia olarak birçok şeye inandıklarını belirten başarılı kaleci, “İnsanların bizle dalga geçmesine alıştık. Fenerbahçeliler bize inansın. Avrupa'da, ligde ve kupada Fenerbahçe camiasını, gerçek Fenerbahçelileri mutlu etmeye çalışıyoruz. Bugün de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Takım olarak, grup olarak bu sene birçok şeye inanıyoruz. Bu inandıklarımız doğrultusunda da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Fizik ve mental olarak takım halinde en iyi şekilde her maça hazırlandıklarını da söyleyen Demirel, “Fiziksel ve mental olarak hazır olmalıyız. Maçtan önce arkadaşlarımızla konuştuk bugünkü yorgunluğunu dile getirdik. Hocamız bize çok yardımcı olduk. Kamp yapmadı ama biz birçok arkadaşımızla beraber tesiste kaldık. Kampta beraber vakit geçirerek, takım ruhunu kuvvetlendirdik. Bizim çocukların birçoğu sağ olsun tesiste kaldı. Her anlamda kendimizi hazırlıyoruz. İnşallah bu çabaların karşılığı gelecektir. İnandığımız takdirde bunun karşılığının geleceğini biliyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

SHARE