Volkan Demirel Logo
06FEBRUARY 2017
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Güzel Bir Galibiyet Oldu"

Kaptan Volkan Demirel, Beşiktaş maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Öncelikle maçı değerlendiren deneyimli file bekçisi ardından yaşanan olaylara değindi. Volkan Demirel’in açıklamalarından derlediklerimiz şöyle:

"Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Derbilerde atmosfer biraz fazla yükseliyor ama neden böyle oluyor bende bilmiyorum. Beşiktaş'ın iyi takım olduğunu, içeride mağlup olmadıklarını ve her maçta gol attıklarını biliyorduk. İlk yarım saat ona göre oynadık. 10 kişi avantajını yakaladık. İkinci yarıda oyunu lehimize çevirip galip gelmesini de bildik.

Neden bu kadar tepki oluyor gerçekten anlamıyorum. Ben bugün hiçbir şey yapmadım. Skorun avantajına göre hareket ettik. Soyunma odasına girerken olaylar oluyor.  Olayları buraya taşıyanlar başkaları. Güzel bir galibiyet oldu. İnşallah Bursa maçını da kazanacağız. Daha sonra bu olaylar hakkında konuşacağım. Herkese gerekeni söyleyeceğim ama şu an zamanı değil. Galibiyet için geldik ve bunun içinde elimizden geleni yaptık. Bu olayların buraya getirenlerin altını kazımak lazım."
 

SHARE