Volkan Demirel Logo
20JANUARY 2018
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "İkinci Yarıya İyi Bir Başlangıç Yaptık"

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel, 2-1’lik Göztepe galibiyetiyle beraber ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, “Galip gelmek önemliydi. Üzerimizde baskı da hissettik. İlk yarı golden sonra takımda koruma duygusu oluştu. İkinci yarıya daha kontrollü başladık. İlk yarının ilk bölümündeki o oyununu sergilesek farklı olurdu. Yapmış olduğumuz bireysel hatadan dolayı gol yedik. O hatalar hepimiz için geçerli. Son dakika da olsa gol attık ve galip geldik. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Göztepe’nin durumu belli. Ligin iyi oynayan takımlarından biri. Gücümüz, taraftarımız yanımızda ama ilk maçlar her zaman zordur. Mutluyuz. Maç sonu yaşananlarda kimsenin kötü niyeti yok. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Galip geldik ve yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Taraftarlarımızın her zaman destekçileri olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Volkan, “Bize biraz daha destek versinler, bizi ateşlesinler. Oyunun bazı zamanlarında hep beraber duruyoruz. Hem takım hem de seyirciler duruyor. Bu ıslıklamaları yapmayalım. Sezon sonuna doğru herkes düşünür taşınır. Şu an bunu yapmak kimseye bir şey kazandırmaz. Herkes takımı desteklesin; güç, kuvvet versin ki hep beraber başaralım. Biz bir bütünüz. Bunu yansıtırsak başarırız. Sahada kimsenin ıslıklanması kimseye fayda sağlamaz” ifadelerine değindi.

SHARE