Volkan Demirel Logo
04APRIL 2013
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "İstediğimiz Sonucu Aldık"

Kalecimiz Volkan Demirel, rakibe pozisyon vermeden oynadıklarının altının çizerek, iyi oyunla istedikleri sonucu aldıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "İstediğimiz skor, istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Çok iyi oynadık, rakibe pozisyon bile vermedik. Sabırlı oyun oynadık, hocamızın isteği buydu. Hem istediğimiz sonucu aldık, hem istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi

Üç kulvardaki hedeflerine değinen Volkan, "Geçmişle mukayese edersek takım olarak çok büyük düşünüyoruz, büyük oynuyoruz. Hem Avrupa Ligi'nde hem ligde hem de kupada şampiyonluk istiyoruz. İnşallah üçünü birden Allah nasip eder. Dikkat edilmesi gereken seyircimizin sabırlı olması. Oynadığımız oyun bunu istiyor. Ben de sabırsızlanıyorum gol gelmeyince. Taraftarların arasından gelen futbolcuyum ama ıslıklamak yerine desteklesinler. Çok zor günlerden geçtik, kötü günleri atlatıp güzel günler görmeye başlıyoruz. Lazio gibi ekibi 2-0 yeniyorsunuz büyük avantaj sağlıyorsunuz, bunların tadını çıkaralım. Birlik olarak, tek yumruk olarak hedeflerimizin nereye ulaşacağını biliyoruz. İnşallah Fenerbahçe taraftarını mutlu edeceğiz" diye konuştu.

SHARE