Volkan Demirel Logo
03JUNE 2017
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Önümüzdeki Sezon Daha İyi Bir Fenerbahçe Olacak"

Kalecimiz Volkan Demirel,  Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada; hem 34 haftalık lig maratonunu, hem de erkek basketbol takımımızın elde ettiği Avrupa Şampiyonluğunu değerlendirdi.

İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktıklarını dile getiren Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu ifade etti. Erkek Basketbol Takımımızın kazandığı Avrupa Şampiyonluğunun da kendilerini gururlandırdığını belirten başarılı kaleci, gelecek sezon Fenerbahçe’yi daha iyi bir şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Kalecimiz Volkan Demirel, Fenerbahçe Televizyonu’na şu şekilde konuştu:

“İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık. Sezonu istediğimiz şekilde bitiremedik, Fenerbahçelileri mutlu edemedik. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık. Bizim tek amacımız şampiyon olmak. Bizim için 2.’lik, 3.’lük, 4.’lük hiçbir zaman başarı sayılmamıştır. Bu sene şampiyon olamadığımız için başarısız sayılabiliriz. Taraftarımızı üzdüğümüz için üzgünüz. Fenerbahçelileri mutlu edemediğimiz için kendi adıma söylemem gerekirse çok kötüyüm ama futbolda şu da var; bu sene artık bitti, üzülelim ama seneye yeni bir şans doğacak ve yeni bir sezon başlayacak. İnşallah yeni sezonda daha iyi daha istenilen daha beklenilen Fenerbahçe’yi sahaya yansıtacağız ve tüm isteğimiz Fenerbahçe camiasını, taraftarını mutlu etmek olacak. Benim tek isteğim, budur. Erkek basketbol takımımızın Avrupa Şampiyonluğuyla birlikte bize birazcık moral oldu. Bu kötü gidişatın biraz mutluluğa dönüşmesini sağladı. Buradan onlara da teşekkür ediyoruz. Bu kadar büyük bir kupayı müzemize getirdiler. Bu sene elimizden bu kadarı geldi ama erkek basketbol takımımızın Avrupa Şampiyonu olması bu üzüntümüzü biraz da olsa kırdı. Fazla da söylenecek bir şey yok, bu sezon geride kaldı. İnşallah gelecek sezon daha iyi bir şekilde Fenerbahçe’yi temsil edeceğiz.”

SHARE