Volkan Demirel Logo
21DECEMBER 2012
Volkan Demirel: “Raul’ü Asla Yalnız Bırakmayacağız”

Volkan Demirel: “Raul’ü Asla Yalnız Bırakmayacağız”

Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel, sürekli Fenerbahçe’nin aleyhine çalışmalar yapıldığını, Raul Meireles olayında da bunun böyle geliştiğini belirterek, tüm takım olarak Meireles’in yanında olduklarını ve onu asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Radyo Fenerbahçe’de Fenercell’in sponsorluğunda yayınlanan ve Profesyonel Futbol Takımımızın Medya Sorumlusu Orkun Yazgan’ın hazırlayıp sunduğu Fenerbahçe Günlüğü isimli programa telefonla bağlanan Volkan Demirel, Avrupa Ligi’ndeki rakibimiz, geride kalan Galatasaray maçı, hedef ve amaçları hakkında da görüşlerini dile getirdi.

Aynısını Caner’e de yaptılar

İlk olarak Raul Meireles’e PFDK tarafından verilen 12 maçlık ceza hakkında konuşan Volkan Demirel, "Raul ile ilgili fazla söylenecek bir şey yok. biz onun arkasındayız. Öyle bir şey yapmadığını zaten biliyoruz. Fenerbahçe ile ilgili olan her şey bu hale getiriliyor. Fenerbahçe’nin kötülüğü için uğraşılıyor, Fenerbahçe ile ilgili olumsuz şeyler yaşanması için çaba sarf ediliyor. Biz; hocamız, futbolcular, takım, yönetim olarak ne olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bildiğimiz yolda ilerliyoruz. Birbirimizin yanındayız. Görüntülerde tükürmenin olmadığı açıkça görünüyor. Kırmızı karttan sonra bir futbolcunun tepki vermesi doğaldır. Ancak tükürük söz konusu olmamıştır. Raul’ün nasıl bir insan olduğunu biliyoruz. Bir de ortada görüntüler var. Tüm bunlara rağmen ona 12 maç ceza veriliyor. Bari tüm sezon için ceza verseydiniz, sezonu kapatsaydı. Biz Başkanımız, yöneticilerimiz, takım olarak dün Caner’in yanında olduğumuz gibi bugün de Raul’ün yanındayız. Asla yalnız bırakmayacağız onu. Aynı şey geçtiğimiz günlerde Caner’e de yapıldı. Kimse çıkıp özür dilemedi bir de 2 maç ceza aldı. Bildiğimiz kadarı ile Başkanımız ve yöneticilerimiz şuan TFF’de bununla ilgili erekli görüşmeleri yapıyorlar" dedi.

Fenerbahçelilerin gurur duyacağı bir takımız

"UEFA Avrupa Ligi’nde, rakibimizin kim olduğu önemli değil. Takım olarak rakibimiz kim olursa olsun gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hedefimiz, o kupayı almak. Gücümüzün yettiği yere kadar gitmek istiyoruz" diyen Volkan Demirel, Galatasaray maçıyla ilgili olarak ise "Mağlubiyetlerimiz, kötü oynadığımız maçlar olabilir. Ancak biz takım anlamında çok iyi yol kat ettik. Fenerbahçelilere hep söylüyorum: Fenerbahçelilerin gurur duyacağı bir takımız, daha da iyi olacağız. Galatasaray maçını kazanmamız gerekiyordu. Çok önemliydi. Kötü mü oynadık? Hayır. Kazanabilir miydik? Evet. Ancak olmadı" diye konuştu.

Önemli olan Fenerbahçe ile sevinmek, Fenerbahçe ile üzülmek

Fenerbahçeliliğin maç kaybedip kazanmak, kupa kaybedip kazanmaktan ibaret olmadığını belirten Volkan Demirel, "Biz maç sonuçları için değil aslında Fenerbahçe için Fenerbahçelilik duruşu için uğraşan bir camiayız. Yeniliriz, yeneriz, son maçta 2 tane kupa kaybederiz. Bunlar bizim için hiç önemli değil. Sadece benim için değil başkanımız için de yöneticilerimiz, taraftarlarımız için de önemli olan Fenerbahçe ile sevinmek Fenerbahçe ile üzülmektir" diye konuştu.

Farkı kapatacağız

Puan farkının kapatacaklarını söyleyen Volkan, "Maçlar her zaman kazanılır. Sezonun 2. yarısında hedeflenen, arzu edilen yerlere geleceğiz. Lider ile aramızdaki farkı kapatmak için maçlarımızı oynayacağız. Fenerbahçe daha da iyi yerlerde olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

SHARE