Volkan Demirel Logo
17MAY 2015
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Sezon Sonu Şampiyonluğu Göğüsleyen Taraf Biz Olacağız"

1-0 galip geldiğimiz Mersin İdmanyurdu maçı sonrası kalecimiz Volkan Demirel, sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyen taraf olacaklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, "Bizim açımızdan çok pozisyonun harcandığı bir maç oldu. Mersin'in kaçırdığı pozisyonlar da var ama bizim daha çok oldu. Mersin takımını da tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Son dakikada da olsa galip geldik. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bugünkü golle şampiyonluğa daha da yaklaştık diye düşünüyorum. İnşallah sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyen taraf biz olacağız.” dedi.

Gol sevinciyle ilgili konuşan Volkan, “Gol olunca sevinmemizi istemiyorlar. Herhalde oturup ağlayacağız. Her golden sonra bu sevinci yaşıyorum. O sevinç tamamen içten geliyor. Vatan haini de olduk, ana bacımıza da küfür ediliyor. İnşallah şampiyon olduktan sonra konuşuruz” şeklinde konuştu.

Volkan Demirel son olarak şu ifadelere değindi: “Ben artık eleştirileri dikkate almıyorum. İyi günlerimiz gibi kötü günlerimiz olacaktır. 2-3 maçtır şanssız goller yedim. Benim için sıkıntı yok, görev verildiği zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum."

SHARE