Volkan Demirel Logo
01KASIM 2009
“2 Puan Kaybetmedik, 1 Puan Kazandık”

“2 Puan Kaybetmedik, 1 Puan Kazandık”

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Kayseri deplasmanından alınan 1-1'lik skoru puan kaybı olarak değerlendirmedi. Kayserisporlu futbolcuların özellikle ikinci yarıda daha fazla koşup mücadele ettiğini ve daha fazla pozisyona girdiğini belirten Daum, Fenerbahçe'nin Kayseri'de 1 puan kazandığını söyledi. Daum, Takımın en iyi oyuncusu olarak da kalecimiz Volkan Demirel'i gösterdi.
Maç sonrası açıklamalar yapan Christoph Daum, "Hayır puan kaybı olarak görmüyorum. Biz buradan 1 puan kazandık Kayseri bizden daha fazla pozisyon yakaladı ikinci yarıda . O nedenle biz burada 1 puan kazandık. Kayserili futbolcular daha fazla koştu, daha fazla mücadele etti, daha fazla gücünü kullandı ve daha fazla pozisyon buldu.  Bunun sonucunda buradan 1 puanla ayrılıyoruz. Volkan çok iyi kurtarışlar yaptı. Bugün sahadaki en iyi oyuncumuz Volkan'dı. Çok iyi bir oyun çıkardı" diye konuştu.
Alex'in olmamasının alınan bu sonuçta etkili olup olmadığı sorulduğunda ise Daum, "Bahane aramak istemiyorum ama Alex çok iyi futbolcu. Olsa çok iyi olurdu ama yedekte bekleyen futbolcularımız da var. Alex olmayınca onlara şans doğuyor. Daha önce de Alex'in olmadığı maçlarda puanlar kazanıyorduk" diye konuştu.
Sakatlanarak kenara alınan oyuncumuz Önder'de ilk görünen şeyin bir adale sakatlığı olduğunu, kesin sonucun kontrollerde çıkacağını belirten Daum, "Fenerbahçe, puan kaybettiği maçlarda son 30 dakikada baskı yiyor bunun sebebi ne?" şeklindeki bir soruya ise, "Daha önce, Fenerbahçe özellikle son dakikaların takımı diyordunuz. Şu maçta onu göremedik ama bunu çalışacağız ve ileride daha iyi olacağız" diye cevap verdi.

RAKİBİMİZ GÜÇLÜ BİR TAKIM

Cristoph Daum, daha sonra yaptığı açıklamada ise Kayserispor'un 2. yarıda daha fazla pozisyon yakaladığını söyledi. Galibiyeti koruyamadıklarını ifade eden Daum, "Rakibimiz, 4. sırada olan güçlü bir takım. İlk yarıda attığımız golü koruyamadık. Gaziantep maçını düşünürsek, Kayserispor'dan puan almamız da önemli. Biz son dakikaların takımıyız ama bu aralar biraz düşüşteyiz" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ