Volkan Demirel Logo
07TEMMUZ 2017
2017-2018 Sezonu Forma Lansmanı Yapıldı

2017-2018 Sezonu Forma Lansmanı Yapıldı

Fenerbahçe’nin 2017/18 futbol sezonunda giyeceği adidas formalar, Fenerbahçe taraftarı ile buluştu. Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, “FARKINI ORTAYA KOY” olarak ortaya çıktı.

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’ ın katılımıyla Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde formalar için özel bir tanıtım organizasyonu gerçekleştirildi. Organizasyon Fenerbahçe Televizyonu ve bazı ulusal televizyon kanallarından da canlı olarak yayınlandı.

2017/18 sezonunda giyilecek formalar 08 Temmuz Cumartesi gününden başlayarak tüm Fenerium mağazaları ve www.fenerium.com.tr internet sitesinden satışa sunulacak.

Fenerbahçe A Futbol Takımı’nın 2017/18 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool® teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor.

2017/18 sezonu Fenerbahçe yetişkin formaları 169 TL, genç formaları 129 TL ve çocuk formaları ise 119 TL’lik satış fiyatıyla, 8 Temmuz itibariyle, Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde taraftarların beğenisine sunuluyor.

Mehmet Ekici:  “3 forma da harika”

Farkını Ortaya Koy” sloganıyla üretilen yeni sezon formalarının çok güzel bir şekilde dizayn edildiğini ifade ederek sözlerine başlayan Mehmet Ekici, “3 forma da çok güzel. Aralarında en çok hoşuma giden ise çubuklu forma oldu. Fenerbahçe dendiğinde ilk aklan gelen forma da çubukludur. Favori formam şu anda üzerimde taşıdığım çubuklu oldu.” dedi.

Taraftarımızın da yeni sezon formalarına ilgi göstereceğine olan inancını dile getiren Ekici, “İnsan ister istemez güzel renkler olunca motive oluyor. Taraftarımız da bu formalardan alsınlar ve stadımızda bizleri desteklesinler.” diyerek sözlerini noktaladı.

Mathieu Valbuena: “Bu renkleri taşımaktan gurur duyuyorum”

Mehmet Ekici’nin ardından söz alan Mathieu Valbuena, sarı lacivertli renkleri taşımaktan dolayı duyduğu gururu şu şekilde ifade etti:
“Bana göre en güzel benim üzerimdeki yani yeşil olan. Son derece orijinal buldum. Umuyorum bu sezon içinde sık sık giyeriz. Umuyorum taraftarımız da alır ve tribünlerde güzel görüntüler olur. Bu renkleri taşımaktan dolayı gurur duyuyorum.”

Yeni sezon formalarının her futbolcu için heyecan yarattığını da ifade eden yıldız futbolcu, “Fenerbahçe’nin renkleri gerçekten harika ve bu 3 forma harika bir şekilde dizayn edilmiş. Ama bizim durumumuz ne olursa olsun motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız. Yeni sezon formaları her zaman her futbolcuda heyecan yaratır ve tutkudur ama saha içindeki motivasyon farklı bir konu ve bunu her zaman sağlamak zorundayız.” şeklinde konuştu.

Nabil Dirar: “Formalarımız bize şans getirecek”

Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena’nın ardından söz alan Nabil Dirar ise, 3 formanın da yeni sezonda şans getireceğine inandığını ifade etti.

Yeni sezon formalarını çok beğendiğini söyleyen Dirar, “Fazlasıyla beğendim. Hoşuma gitti. Materyal olarak da hafif ve kendimi içinde rahat hissettim. Umuyorum yeni sezonda yeni formalarımız şans getirir. En güzeli her zaman klasik çubuklu formadır.  Umuyorum bütün formalar bize şans getirir ve güzel sonuçlar alırız.” dedi.

Fenerbahçe’nin her zaman saygıyı hak eden büyük bir kulüp olduğunu da dile getiren başarılı futbolcu, “Fenerbahçe’nin forması ne olursa olsun, adının olduğu her yerde büyüktür. Bu nedenle Fenerbahçe’ye herkes saygı duymalıdır. Daha önce Fenerbahçe’ye karşı forma giydim ve karşımızda büyük oyunculardan kurulu olan bir takım olduğunu biliyordum. Fenerbahçe, her zaman saygıyı hak ediyor. Kendimizi iyi hissettiğimiz bir forma, çünkü Fenerbahçe forması.” şeklinde konuştu.

Forma lansmanına katılan futbolcumuz Roman Petrovich Neustadter’in de sorusuna, “Bana iyi bir karşılama yapmadın ama gerisi iyiydi.” şeklinde esprili bir cevap veren Nabil Dirar; “İyi bir takım buldum.  En önemlisi de takım arkadaşlarım çok iyi karşıladılar. Saha dışındaki iletişimimiz saha içinde etkili olacaktır. Taraftarlarımıza bir kupa armağan etmek istiyoruz. Onlarla birlikte başarılı olmak istiyoruz.”  diyerek sözlerini noktaladı.

Efsane Çubuklu Maç Forması


PAYLAŞ