Volkan Demirel Logo
30EYLÜL 2006
44. Sayımız “Takım Posteri” İle Birlikte Bayilerde

44. Sayımız “Takım Posteri” İle Birlikte Bayilerde

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “TEK” resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi, dopdolu içeriğiyle bayilerdeki yerini alıyor! Fenerbahçe Dergisi’nin Ekim 2006 sayısı, Avrupa Kupaları’nda 9. golünü atan oyuncumuz Tuncay Şanlı’nın Fenerbahçe tarihinde Avrupa’da en fazla gol atan oyuncu unvanını elde ettikten sonraki sevincini gözler önüne seren görsel ve “Takım coşacak! Herkes susacak!” başlıklı kapak yazısı ile bayilerdeki yerini alıyor!
Dergimizin bu sayısında armağan ettiği poster ise; Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımız’ın 2006-2007 kadrosu! Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının ve derginizi posterinizle birlikte tükenmeden alın!
Fenerbahçe Dergisi’nin Ekim sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• Bulunduğum konumu doldurmak için çok çalışıyorum! Mersin’de plajda futbol oynarken yeteneğinin farkına varıldı ve yetiştirilmesi için gereken tüm destek ailesi tarafından verildi. Yeteneği onu genç yaşında Fenerbahçemize kazandırdı. Şimdi A Takım’da ağabeyleriyle birlikte olmanın haklı gururunu yaşıyor ve sahamızda resmen Kerim Zengin fırtınası esiyor. Artık onu daha yakından tanımanın zamanı geldi diye düşünerek, onunla doğduğu yer olan Mersin’i, kişiliği ve oyun tarzında örnek aldığı futbolcuyu, Kerim’i Kerim yapan her şeyi konuştuk.
• YENİ BÖLÜM! Bunları biliyor muydunuz? Kısa kısa Alex… Alex de Souza’nın, kendisi için hazırladığımız soruları, bir çırpıda cevaplamasını istedik. Alex, bazı sorularda tercümanına bile ihtiyaç duymadı…
• YENİ BÖLÜM! Dergimizde yer alan görseli, www.fenerbahce.org üzerinden sizlere verdiğimiz kodla bilgisayarınızın masaüstüne indirerek duvar kağıdı yapabilirsiniz… Bu ayki duvar kağıdı kalecimiz Volkan Demirel’e ait!
• YENİ BÖLÜM! Sorun cevaplasınlar! 12 numaraaaaa! Fenerbahçe’nin büyük taraftarı! Önümüzdeki sayıdan itibaren dergimizde yepyeni bir röportaj bölümü oluşacak. “12 numara” adlı yeni bölümümüzde siz soruyorsunuz, konuğumuz cevap veriyor… Gelecek ayki sayımız için ilk konuğumuz; Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş (Fenerium) Genel Müdürü Bahadır Türkay. Kendisine yöneltmek istediğiniz soruları en geç 15 Ekim 2006 tarihine kadar [email protected] mail adresine, “12 numara için” konu başlığıyla gönderebilirsiniz.
• Fenerbahçe her şeyi göze almaktır! Hayallerinin takipçisi bir müzisyen… İdeallerinden kopmayan bir iş adamı… Memnun etmek amaçlı değil, gözlemlerini aktaran bir futbol yazarı… 100. yılımızı kültür sanat etkinlikleriyle doruğa taşıyacak bir başkan… Her şeyden önce örnek bir Fenerbahçeli! Ercan Saatçi ile, Kadıköy yakasında açtığı butik tarzı müzik şirketinde söyleştik. Bir çok usta müzisyenin ses ve enstrümanlarının kaydedildiği stüdyoda bu kez, Fenerbahçe Dergisi için yaptığımız röportajın kaydedilmesi biz de hoş bir anı olarak kaldı. Ercan Saatçi’nin sakin hali ve dobra cevapları derginizde!
• Fenerbahçe emekçisi bir başkan! Geçtiğimiz ay Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, 1966-1984 yılları arasında dönem dönem Fenerbahçemizin Başkanlığı’nı yapmış ulu bir çınarı, Faruk Ilgaz’ı ağırladık. II. Antu & Fenerlist Taraftar Ödülleri dahilinde Efsane Özel Ödülü’nü almak için stadımıza gelen Faruk Ilgaz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı, Kulüp İdari Merkezi’ni ve Fenerbahçe Müzemizi gezdi. Çok özel fotoğraflar derginizde!
• Piyango biletleri kapış kapış! Fenerbahçemizin 100. yılı için piyasaya çıkartılan Eşya Piyangosu biletlerinin satışı tüm hızıyla devam ediyor. Satın alanlar arasında oyuncularımızın yanı sıra siyaset ve sanat camiasından ünlü simalara da rastlamak mümkün!
• Buz gibi idman! 400 kg. buzla dolu bir havuz ve oyuncularımız… Sant’anna’nın yeni rejenerasyon egzersizi kelimenin tam anlamıyla herkeste şok etkisi yaratıyor!
• Müzik futbolun da gıdası oldu! Teknik direktörümüz uzun yolculukları daha keyifli hale getirmek amacıyla müzik ruhun gıdasıdır diyip İpod nano satın almış…
• Hocam emin misiniz? Futbolun, azimli ve iddialı olmanın karışımıyla daha da keyifli hale geldiği anlardan biri, geçtiğimiz günlerde Samandıra’da yaşandı… Teknik direktörümüz ve Tuncay Şanlı’nın çekişmeli iddiası derginizde!
• Bir garip oyuncak düştü Samandıra’ya! Samandıra Tesislerimizde son günlerde oyuncularımızın elinden düşmeyen, kısa sürede adeta bir furyaya dönüşen bir oyuncak var ki ne amaca hizmet ettiğini biz de tam anlayamadık ama yine de hikaye ilginç, paylaşalım istedik… Ayrıntılar derginizde!
• Fenerbahçe – Antalyaspor maçının ilk yarısı, Alex yüzüne aldığı darbe ile yerde yatıyor. Kalktığında yüzü gözü kan içinde… Devre arası operasyonu diye buna denir!
• Bu nasıl bir beceridir? Deivid’in kafasında ve topta sanki mıknatıs var gibiydi. Yıldız transferimiz topu tam tamına 15 dakika süreyle hiç titretmeden kafasında tuttu.
• Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımızda, Maraton Tribünü’ndeki iptal edilerek, Fenerium Tribünü’nün zemin katında yapılandırılan profesyonel futbol takımımıza ve teknik heyetimize ait odaların kapladığı alan, öylesine büyük ki; medya organlarında “Fenerbahçe Başkanı soyunma odasına indi” gibi yer alan yazılar artık komik kaçıyor. Soyunma odası bu alanın sadece 3’te 1’i! İnanamayanlar olursa dergimizdeki kat planını onlara göstermenin tam sırası!
• Özledik sizi hocam! Konu teknik direktörümüz Zico olunca demek; Uzak Doğu bile pek uzak değilmiş anlaşılan… Zico’nun, Japon sevenleri Samandıra Tesislerimizi bol bol ziyaret edenlerden…
• Nakata Samandıra’daydı! Teknik direktörümüz Zico’yu, Japonya Milli Takımı’ndan eski öğrencisi Hidetoshi Nakata, Samandıra Tesislerimiz’de ziyaret etti. Ayrıntılar derginizde…
• Güle Güle Fabio! Fenerbahçemizin son iki şampiyonluğunda büyük rolü olan Brezilyalı oyuncu Fabio Luciano, gittiği gün de, geldiği günkü kadar büyük bir taraftar topluluğunun sevgi gösterisiyle havaalanından uğurlandı. Tesislerde takım arkadaşları ve bizlerle vedalaşan oyuncu, daha önce yaptığı gibi bu sezona ilişkin de kehanetlerini bizlere aktarmayı unutmadı.
• Kim demiş Aurelio yok diye! Konyaspor maçının ilk yarısında sol dizine aldığı darbeyle sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Mehmet Aurelio’yu, Randers sınavına yetiştirmek için sağlık ekibimiz, adeta seferberlik ilan edildi.
• Sivas, Atatürk ve Fenerbahçe! Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir, Voleybol Şubemizden Sorumlu Yöneticimiz Hakan Dinçay, Sivas Valisi Dr. Hasan Canpolat, Tokat Valisi Erdoğan Gürbüz, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbol takımımızın Sivasspor ile oynadığı karşılaşma öncesinde, Sivas Kongresi’nin yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi ile Buruciye Medresesi’ni gezdiler ve eserler hakkında bilgi aldılar.
• Fenerbahçe Ülker’den ‘Merhaba’ Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımız, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri’nde düzenlenen geceyle yeni sezonu açtı.
• Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 100. yıl kutlama faaliyetleri dahilinde dağcılarımız, tırmanışlarını sürdürüyorlar. Dağcılarımız bu sefer Avrupa’nın en yüksek zirvesi olan Mont Blanc Dağı’na tırmandılar. Çok güzel fotoğraflarla tırmanış güncesi derginizde!
• Dereağzı aydınlanıyor! Fenerbahçe Dereağzı Tesislerimiz’de yeni bir dönem başlıyor. Tesislerdeki suni çim sahanın bulunduğu alanın dört kenarına aydınlatma direkleri takılıyor. Bu yeni uygulamayla birlikte, tesislerimizde artık hava karardıktan sonra da antrenman yapılabilecek. Bu da tüm futbol altyapının bir araya gelmesini sağlayacak!
• Samandıra’da baba oğul keyfi! Fenerbahçe Samandıra Tesisleri, çatısı altındaki olanaklarıyla, sadece Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımıza adanmış bir tesis olmanın yanı sıra, bir gelenin bir daha gelmek, hiç gitmeyenin ise mutlaka görmek istediği bir tesis yapısında da olduğundan sık aralıklara misafirlere de kapılarını açıyor. Geçtiğimiz günlerde Futbol Altyapıdan sorumlu yöneticimiz Ömer Temelli’yi oğlu Emir ile büyük sahada görünce etkilendik ve mutlu olduk. Çok özel fotoğraflarla derginizde!
• Baba beni Samandıra’ya götür! Uruguaylı oyuncumuz Lugano 2. çocuğunun doğmasını beklediği şu günlerde, oğlu Nicolas ile okullar açılmadan bol bol vakit geçirdi.
• Bu da nereden çıktı şimdi? Ah şu Samandıra’nın çeşit çeşit hayvan misafirleri yok mu! Aniden görünce insanın ödü kopuyor vallahi… Detaylar derginizde!
• Düğün dediğin böyle olur! “Vay be!” denilecek nikah programı derginizde… Tebrik ediyoruz.
• 1996 yılından bu yana ülkemizde Doğuş Otomotiv çatısı altında temsil edilen lüks spor otomobil ve arazi aracı üreticisi Porsche markasına odaklanmış yeni satış noktası 5 Eylül tarihinde İstanbul Feneryolu’nda hizmete girdi. Doğuş Oto Feneryolu Porsche Showroom’u Doğuş Grubu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk ile birlikte Başkanımız Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli oyuncularımızın yer aldığı kalabalık bir davetli grubu eşliğinde hizmete açıldı.
• Cebit Bilişim Fuarı’ndaydık! Oyuncularımız Mateja Kezman, Uğur Boral, Önder Turacı, Semih Şentürk, Edu ve İdari Menajerimiz Volkan Ballı Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilen Cebit Bilişim Eurasia Fuarı’nda Fenerbahçe ana sponsoru Avea’nın standını ziyaret ettiler.
• Hocamız emin ellerde! Fenerbahçe Sağlık Grubu Başkanı ve Acıbadem Hastanesi Bakırköy Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Ömer Taşer, geçtiğimiz günlerde teknik direktörümüz Zico’nun bacağında ağrılara sebep olan menüsküsü kontrol etmek üzere, Samandıra Tesislerimize geldi.
• Fenerbahçe’den eğitime destek! Tepe Nautilus ve Kasdav işbirliği ile gerçekleştirilen “Her dolu çanta bir umut yarına” kampanyasına profesyonel futbol takımımız ve erkek basketbol takımımızdan büyük destek geldi.
• Artık daha rahat edecekler! Geçtiğimiz sene yepyeni mimarisiyle taraftarlarımızın hizmetine açılan 52 bin kişi kapasiteli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımızda, bedensel engelli taraftarlarımızın, stadımıza en rahat koşullarda girmeleri ve karşılaşmaları problemsiz bir şekilde izlemeleri için çeşitli değişiklikler yapıldı. Detaylar derginizde…
• İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü bünyesindeki, Çağlayan Zihinsel Özürlüler Mesleki Rehabilitasyon Birimi’nde eğitim gören engelli gençler, Samandıra Tesisleri’nde, oyuncularımızı ve teknik heyetimizi ziyaret ettiler.
• Asbaşkan, Hukuk ve Kurumsal İlişkilerden sorumlu yöneticimiz Şekip Mosturoğlu, Amyotrophic Lateral Sclerosis (ALS) hastası eski futbolculardan İsmail Gökçek ve Sedat Balkanlı’yı ziyaret etti. Mosturoğlu, Balkanlı’nın okuyan çocuklarının tüm okul masraflarını karşılama kararı aldıklarını söyledi.
• Küçük İsmet’in hayali gerçek oldu! Profesyonel futbol takımımızın file bekçisi Volkan Demirel, kendisiyle mektuplaşarak iletişim halinde olan küçük bir taraftarımızın buluşma isteğini kabul etti. Stadımızdaki Maraton Fenerium mağazasında geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Volkan ve İsmet adlı küçük taraftarımız birlikte alış veriş yapıp sohbet ettiler.
• Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımız’da Brezilyalı oyuncularımızın tercümanlığını yapan Ali Orçun Tunçsoy, askerlik nedeniyle ara vermek durumunda kaldığı görevine geri döndü.
• Sen nelere kadirsin Fenerbahçe! Fenerbahçe ve Alex sevgisi, belki de ileride çok iyi bir ressam olacak 11 yaşındaki Mert Urhan’ın ilk taslak çalışmalarından birini oluşturuyor.
• Onur Tuncer’in yorum ve değerlendirmeleriyle UEFA 1. turdaki Randers maçlarımız ile ligdeki Antalyaspor, Sivasspor ve Konyaspor maçlarımız…
• Sibel’in Sahası’nda konuk: Yıldırım Aktuna! Aktuna, her şeyden önce Fenerbahçe yönetimine ve taraftarına güvendiğini söylüyor…
• Yazarımız Alp Bacıoğlu, Zaman Tüneli köşesinde Zico’dan önce Fenerbahçe’de görev almış 3 Brezilyalı teknik direktörü (Waldir Pereira Didi, Carlos Alberto Pereira, Carlos Alberto Pereira) mercek altına alıyor…
• Yazarımız Ersin Demirel’in askerlik görevi sona erdi. Demirel, “Kışladan Fenerbahçe Anıları”nı son kez sizlerle paylaşıyor! “Hayatın İçinden Fenerbahçe” kaldığı yerden devam edecek…
• Genel Sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı “Geçen Ay Neler Oldu?” dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• Köşe yazarımız, Ayşesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyor.
• Fenerbahçe Kart sahibi talihli taraftarlarımızın katıldıkları etkinlikleri içeren yeni bölümümüzü bu sayıdan itibaren derginizde bulabileceksiniz. Siz de talihli bir taraftar olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Fenerbahçe Kart edinin!
• Basketbol, voleybol, yelken, yüzme, boks ve atletizm şubelerimizden çok özel haberler, transferler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde!
• Fenerbahçe Koleji’ne dair tüm haber ve etkinlikler derginizde!
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler derginizde!
• Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Futbol Okulları’na dair tüm haberler...
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor! “Minik Kanaryalar” köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak “Merhabaları”nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi moda, sinema, albüm, sergi, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor!
• Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihi’ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor!
• Fenerbahçe Dergisi’nin 44 no’lu sayısı gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu! Bayiinizden 2006-2007 takım posterlerinizle birlikte istemeyi unutmayın!

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI2

HABERİ ANASAYFADA

BASIN FOTOĞRAFI3

BASIN FOTOĞRAFI4

HABERİ ANASAYFADA

BASIN FOTOĞRAFI5

 


PAYLAŞ