Volkan Demirel Logo
31TEMMUZ 2009
Ağustos Sayısı Bayilerde

Ağustos Sayısı Bayilerde

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin Ağustos sayısı, yine dopdolu içeriği, hiçbir yerde görmediğiniz fotoğrafları, dev posteri ve Fenerli Çocuk ilavesiyle bayilerdeki yerini aldı...
Fenerbahçe Dergisi’nin 78 no’lu Ağustos 2009 sayısı, Fenerbahçe profesyonel futbol takımımız ve teknik kadromuzun görselinin bulunduğu "1- Şampiyonum 2- Şampiyonsun 3- Şampiyonuz" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini alıyor. Derginiz bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. Bu ayki posteriniz; flaş transferlerimiz Brezilyalı Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira’ya ait.
Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleri ve hediyeleriyle birlikte tükenmeden alın.
Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira Fenerbahçemizde!
Fenerbahçemiz, 2009 - 2010 sezonu öncesi, Brezilya’nın Corinthians Kulübü’nden Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni’yi transfer ederek futbol takımı kadrosunu güçlendirdi. Andre Dos Santos 27; Cristian Oliveira ise 16 numaralı formayla Fenerbahçe’de mücadele verecekler. Oyuncularımıza ilişkin tüm bilgiler derginizde!
• Üyelerimiz yöneticilerimizle buluştu
Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyelerinin, Kulübümüz ve kurumlarıyla ilgili çeşitli konulardaki soru, görüş ve önerilerinin dinlendiği toplantılar geçtiğimiz ay içerisinde başladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Maraton Tribünü VIP Locası’nda Başkanımız Aziz Yıldırım başkanlığında, 3 ayrı günde yapılan 4 toplantıda kombine kartlar, biletler, Fenerbahçe Kart, Fenercell, Yüksek Divan,  Fenerium, dernekler, Kulübümüze üyelik şartları, üyeler arası sosyal faaliyetler, amatör şubeler, sosyal ve spor tesisleri, spor okulları, yeni yatırım projeleri, medya ve Kulübümüzün gelirleri ve ilgili konular görüşüldü.
• "Fenerbahçe’nin tüm branşları burada kamp yapacak"
Başkanımız Aziz Yıldırım, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası’nda düzenlenen "Geleneksel Yayla Şenlikleri"ne katıldı. Başkanımız, Fenerbahçe olarak Topuk Yaylası’na Avrupa standartlarında bir tesis yapacaklarını ve artık futbol takımının yanı sıra tüm branşların burada kamp yapacağını söyledi. Tesis projesine ilişkin tüm detaylar derginizde…
• İlhan Ekşioğlu: "Taraftarımız sayesinde giriştiğimiz her alanda lideriz"
3 yıllık bir aranın ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nda tekrardan görev alan İlhan Ekşioğlu, bu kez amatör şubelerden sorumlu Asbaşkan olarak Fenerbahçesine emek veriyor. Fenerbahçe’de ilk görev aldığı yıllarda da Dereağzı ile ilgilenen yöneticimiz, tekrardan tanıdık bir ortamda, çok daha ilerlemiş bir sistem bulmanın mutluluğu içinde… Öncelikli faaliyet olarak; Fenerbahçe Yönetimiyle ve şubeler arası koordinasyonu sağlaması açısından Cemil Turan’ı göreve çağırdıklarını aktaran İlhan Ekşioğlu ile sponsorluk ilişkilerini, projelendirilen Düzce Tesisleri’ni, Ataşehir Spor Kompleksi’ni, sporcularımızın olimpik başarıları için şubelerimize yapılacak katkıları, profesyonel futbol takımımızın sezon hedeflerini ve Başkanımız Aziz Yıldırım’ın önemle dikkat çektiği yabancı hakem atamaları ile menajerlik sistemini konuştuk. Her cümlede Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türk sporuna olan katkısının tekrar tekrar ortaya çıkması ise hiçbirimizi şaşırtmadı.
• Özer Hurmacı: "Kalitemiz gerçekten çok yüksek"
Fenerbahçemizin Ankaraspor’dan transferi Özer Hurmacı, takıma uyumunu ve takımın genel havasını anlattı. Fenerbahçe’nin içinde, buraya gelmeden önce ummadığı bir şekilde üst düzey bir arkadaşlık ortamını bulduğunu söyleyen Özer Hurmacı, takımın olumlu havasının ve bu arkadaşlık ortamının sahaya da yansıyacağını savundu. "Bunu sahaya yansıttığımız zaman, inşallah çok başarılı oluruz diye düşünüyorum. Çünkü kalitemiz gerçekten çok yüksek" diyen Özer Hurmacı, büyüdüğü Almanya’daki futbol altyapı kültüründen, İstanbul’a duyduğu hayranlığa, hobilerinden sevdiği müzik türleri ve sanatçılara kadar birçok şeyi bizlerle paylaştı.
• Kiminin Rüyası Kiminin Kabusu: İŞTE YENİ FORMALAR
Fenerbahçe Futbol Takımımızın 2009 - 2010 sezonunda giyeceği adidas formaları, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda düzenlenen bir organizasyonla tanıtıldı. Gecede formalarla birlikte, Futbol Takımımızın bu sezonda kullanacağı ve Fenerium tarafından hazırlanan kamp ve antrenman malzemelerinden oluşan A Takım Koleksiyonu ile Fenerium Sonbahar - Kış Koleksiyonu’nun da tanıtımı yapıldı. Çok özel resimlerle yeni koleksiyon derginizde!
• Kombineler 22 bini geçti
Profesyonel Futbol Takımımızın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 2009-2010 sezonunda oynayacağı maçlar için geçerli olacak kombine kartların genel satışına ilgi büyük. Yeni transferlerle kombine kart satışlarında önemli bir artış gözlendi. Kombine kart alan taraftarların sayısı, 23 Temmuz 2009 tarihi itibariyle 22 bini geçti.
• İstanbul’da UEFA sergisi açılacak
UEFA’nın, Avrupa Birliği’nin 50. yılı nedeniyle geçen yıl ilkini Brüksel’de açtığı ’Only A Game?’(Sadece bir oyun mu?) isimli sergi, UEFA Birinci Asbaşkanı Şenes Erzik’in girişimleriyle 2010 yılında İstanbul’da açılacak. Detaylar derginizde…
• "1907 Fenerbahçe Derneği’nden Aydınlar’a teşekkür ziyareti", "Ortaya karışık taraftar", "Başkanımız Topbaş’ın nikah şahidi oldu", "Fenerbahçe gönderdi, asker dağıttı", "Murat Özaydınlı kızını evlendirdi", "Deivid’in internet sitesi yayında", "Edu dünya evine girdi", "Elazığ Fenerium açıldı", "Fanatik traktörler", "Bilica’dan havuz şov", "Samandıra’daki odalar İstikbal’le yenilendi", "Kiğılı’dan emsalsiz hizmet", "Uçak biletlerinden koleksiyon yaptı", "Özdemir’den Kemer Belediye Başkanına ziyaret", "Böylesi daha rahat…", "PAF Takımımız sezonu açtı", "Honved ile rövanş 6 Ağustos’ta" ve daha birçok haber! "Haber Turu" sayfalarımızla Fenerbahçe gündeminden kopamayacaksınız.
• Fenerbahçe’de ikinci Daum dönemi başladı
Profesyonel futbol takımımızın yeni teknik direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde Başkanımız Aziz Yıldırım’ın da katıldığı bir törenle kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde Başkanımız Aziz Yıldırım, "Yarım kalan işi tamamlamak için bir araya geldik" derken, Christoph Daum ise "Fenerbahçe’yi en güzel yerlere getireceğiz" dedi.
• "Fenerbahçe Dünya’nın en büyüğü"
Fenerbahçemizin Sivasspor’dan transfer ettiği Fabio Alves da Silva (Bilica), geçtiğimiz ay içerisinde, Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman’ın da hazır bulunduğu bir törenle kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı. Samandıra Tesislerimizdeki törende çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, şimdiye kadarki kariyerinde oynadığı en büyük takımları Fenerbahçe ve Brezilya Milli Takımı olarak ifade ederken, "Fenerbahçe benim için Dünya’nın en büyük kulübü" dedi.
• Yüksek Divan Kurulu Toplantısı yapıldı
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. 25 Temmuz 2009 Cumartesi günü yapılan toplantıda, Yönetim Kurulu’nun önerisiyle, Dereağzı Tesislerimize efsane futbolcularımızdan Lefter Küçükandonyanis’in, Samandıra Kamp Merkezi’ne de yine efsane oyuncularımızdan Can Bartu’nun, isimlerinin verilmesine oy birliğiyle karar verildi. Toplantıda tüm gündem maddeleri derginizde. Yüksek Divan Kurulu’nun geleneksel yemekli buluşmasına ait detaylar da derginizde!
• Volkan ve Selçuk imzaladı
Oyuncularımızdan kalecimiz Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman’ın da hazır bulunduğu törende imzaları atıp, Kulübümüzle olan sözleşmelerini uzattılar. 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Selçuk Şahin, "Fenerbahçe’nin hedeflerine katkım olursa, mutlu olurum" derken, 4 yıllık yeni mukavele yapan Volkan Demirel ise, "4 yıl daha Fenerbahçe’ye hizmet edeceğim için onurlu ve gururluyum" dedi.
• Tam 23 sayfa! Fotoğraflarla ALMANYA KAMPI! Tüm hazırlık maçlarının değerlendirmeleri derginizde…
• 2009-2010 Turkcell Süper Lig ilk yarı fikstürü derginizde!
• 16. Akdeniz Oyunları ile 25. Dünya Üniversiteler Yaz Oyunları’nda Fenerbahçe’nin başarısı tüm ayrıntılar ve sporcularımızın rekorlarıyla birlikte sayfalarımızda…
•’Futbolcu olacağım’ derken boksör oldum
22 yaşında gencecik bir adam. Umutları, hayalleri, tertemiz bir yüreğiyle zorlu bir branşta ilerlemeye çalışıyor. Önder Şipal, Bayburt’ta başlayıp Dünya’nın dört bir yanına uzanan boks tutkusunu Fenerbahçe Dergisi’ne anlattı. Önder, Akdeniz Oyunları’nda gösterdiği başarıdan, Olimpiyatlarda elde etmek istediği başarıya kadar pek çok konuda görüşlerini bildirdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında lösemili çocuklarla ilgili planları ise onun insanlığının başlıca göstergesi oldu. Önder Şipal, çok yönlülüğü ile minik boksörlere örnek olabilecek başarılı bir şampiyon.
• Kulübümüzün Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, bu ayki köşesinde Fenerbahçe’ye dair 1931, 1932, 1938, 1949 yıllarına ait bazı küçük haberler ve ilanları değerlendiriyor.
• Yazarımız Alp Bacıoğlu, Zaman Tüneli köşesinde, bu ay 1962 ve 1980 yıllarının transfer dönemlerinde Beşiktaş ile yaşanan iki transfer krizini sayfalarına taşıyor.
• Genel sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı "Geçen Ay Neler Oldu?" dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• Sibel’in Sahasında konuk: Datcu. 
• Yazarımız Ersin Demirel, bu ayki "Hayatın İçinden Fenerbahçe"de Meyra’yı konuk ediyor.
• Köşe yazarlarımız Jak Benzonana, Burcu Aydın ve Ayşesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
• Futbol Altyapı ile basketbol, voleybol, yüzme, boks, masa tenisi, atletizm, kürek ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, transferler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde.
• Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Okulları’ndan haberler, kayıt bilgileri derginizde…
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden son haberler, Fenercell ve Fenerbahçe Kart etkinlikleri derginizde.
• Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları’na dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
• Yurt çapında yeni açılan Fenerbahçe Spor Okulları’na dair tüm haberler derginizde.
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor. "Minik Kanaryalar" köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sevimli "Merhabaları"nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi, sinema, albüm, kitap, teknoloji, play station, Feneroskop ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor.
• Fenerium’dan çarpıcı kampanyalar, indirim fırsatları, yeni mağaza açılışları ve daha birçok Fenerium haberini derginizde bulabilirsiniz. Fenerium koleksiyon kitapçığı da derginizin içinde yer alıyor.
• Fenerbahçe Dergisi’nin Ağustos 2009 sayısı gündemi oluşturan gerçek haberler ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu. Bayiinizden posteriniz ve Fenerli Çocuk ilavenizle birlikte istemeyi unutmayın.

Keyifli okumalar…

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI
 


 


 


PAYLAŞ

ETİKETLER
AĞUSTOS, SAYISI, BAYİLERDE