Volkan Demirel Logo
03KASIM 2015
Ajax Hazırlıkları Sürüyor

Ajax Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Ajax maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü.  Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti.  Yan top çalışmasının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Gribal enfeksiyon geçiren Volkan Demirel antrenmana katılmadı. Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürken; Caner Erkin’in rehabilitasyon süreci  sürdürüldü.

Takımımız 4 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Amsterdam’a hareket edecek. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, aynı  gün saat 18.30’da, (yerel saat)  Amsterdam Arena’da bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcumuz katılacak. Maç öncesi takımımızın son antrenmanı, Amsterdam Arena’da saat 19.00’da (yerel saat) başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilecek. 


PAYLAŞ

ETİKETLER
AJAX, HAZIRLIKLARI, SÜRÜYOR