Volkan Demirel Logo
03KASIM 2012
Akhisar Belediye 1-2 Fenerbahçe

Akhisar Belediye 1-2 Fenerbahçe

Akhisar Belediye 2-1 Fenerbahçe

STAD:
Manisa 19 Mayıs
HAKEM: Bülent Yıldırım

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Moussa Sow.

90+3’Hakem Bülent Yıldırım, karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Fenerbahçemiz, Akhisar deplasmanından 3 puan alıyor.

90+1’Sağ kanattan Bienvenu ile tehlikeli geldi. Onun pasında ceza alanı içine hareketlenen Baroni’den önce Oğuz, uzaklaştırdı.

90’Karşılaşmanın sonuna 3 dakika ilave edildi.

89’Moussa Sow, yerini Henri Bienvenu’ya bıraktı.

87’Fenerbahçemiz, Sezer Öztürk ile rakip yarı alanda Sol çizgideki Caner ile oynadı. Onun pası Selçuk’a. Selçuk’tan Baroni’ye bir pas. Baroni kaleyi düşündü ve top az farkla dışarıya çıktı.

82’Takımımız, yine Moussa Sow ile tehlikeli bir gol pozisyonu yakaladı. Gökhan’ın ortasında topa hareketlenen Sow oldu. Sow, kaleyi düşündü ama savunma izin vermedi.

80’Fenerbahçemiz, özellikle Sezer Öztürk ve Caner Erkin’in taşıdığı toplarla rakip kalede tehlke yaratıyor.

78’Sol kanattan Caner Erkin’in taşıdığı topa, ceza sahası içinde yükselen Sow oldu. Onun sert vuruşunda kaleci Oğuz, topu çıkaran isim oldu.

76’Gökhan Gönül’e yapılan hareket faul.

72’Takımımız, Hasan Ali ile rakip yarı alanda. Caner’i düşündü ama öncesinde Akhisar savunması araya girdi.

69’Oyuna yeni giren Sezer Öztürk’ten Sow’a harika bir pas. Ceza alanı içine koşu yapan Sow’dan önce kaleci Oğuz topu çıktı ve aldı.

68’Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği: Caner Erkin, Mehmet Topal’ın yerine oyuna dahil oldu. Sezer Öztürk ise Stoch’un yerine oyunda.

66’Akhisar Belediye, sol kanattan yarı alanımıza girdi. Brunu ve Çağdaş paslaşması ama kademede Gökhan karşıladı.

62’Taç atışını Stoch ile kullandık. Onun attığı yerde, Akhisar savunmasında top kaldı.

61’Sol kanatta Hasan Ali, ile kontra atağa çıktık. Onun pasında sağ kanatta  hareketlenen Gökhan oldu. Onun pasında top şimdi Selçuk Şahin’de. Ondan Stoch’a öncesinde Emrah’ın müdahalesi ve taç.

60’Akhisar Belediye, sol kanattan serbest vuruş kullandı ama savunmamızın müdahalesi var.

58’Sağ kanatta topla buluşan Kuyt oldu. Onun ceza sahası içindeki Sow’a pasında, Sow kontrol etti, hemen yanındaki BAroni’yi düşündü ama öncesinde savunmanın müdahalesi.

55’Akhisar Belediye, bu dakikalarda yarı alanımızda. Ancak savunmamızda başarılı müdahaleler var.

51’Sağ kanattan Baroni’nin ortasında ceza sahası içinde yükselen Sow’dan önce kaleci Oğuz oldu.

48’Fenerbahçemiz, Sow ile rakip kaleye tehlikeli geldi. Orta alanda Baroni’nin pasında hareketlenen Sow’a, İbrahim’in müdahalesi var ve faul.

46’İkinci yarıya Fenerbahçemiz başladı.

45+1’Bülent Yıldırım, ilk devreyi bitiren düdüğü çaldı.1-2.

45+1’Fenerbahçemiz, yine sağ kanattan tehlikeli bir atak geliştirdi. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan’ın ortasında ceza alanı içinde Sow, topa dokunamadı.

45’İlk devrenin sonuna 1 dakika ilave edildi.

44’Sağ kanatta topla buluşan Baroni, ceza alanı içinde hareketlenen Sow oldu, ancak top biraz hızlı ve auta çıktı.

43’Fenerbahçemiz, taç atışını kullandı. Şimdi Dirk Kuyt topla buluştu. O, Sow’u düşündü ama top kısa kaldı. Akhisar savunması uzaklaştırdı.

42’Orta alanda topla buluşan Mehmet Topal, sol kanattanki Stoch ile oynadı. Onun pasında top Hasan Ali’de kaldı. Emrah’ın müdahalesiye top taça çıktı.

39’Sow, orta alanda aldığı topla ceza alanı içine girdi. Baroni’yi düşündü ama öncesinde Çağdaş’ın müdahalesi.

38’Takımımız, sol kanattan atak hazırlığında.

34’Fenerbahçemiz, sağ kanattan korner çizgisine yakın yerden serbest vuruş kullandı. Arka direkteki Kuyt’ı düşündü ama önce Akhisar savunmasında Mustafa uzaklaştıran isim oldu.

29’GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL
Sol kanatta topla buluşan Sow, Stoch ile oynadı. Onun ceza alanı içindeki Kuyt’a ortası, Kuyt’ın topu indirdiği yerde topa vuran Selçuk Şahin ve 1-2.

29’Orta alanda topla buluşan Baroni’nin pasında sol kanatta topla buluşan Sow oldu.

28’Fenerbahçemiz, sağ kanattan Gökhan  ile tehlike yarattı. Mehmet Topal’ın ortasında topla buluşan Gökhan Gönül oldu. Onun ortasında Sow’dan önce, Akhisar savunması topu uzaklaştırdı.

25’GOOOOOOOOOOOOOLLLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL
Baroni’nin, kaleyi sol çaprazdan gören noktadan kullandığı serbest vuruşa, ceza alanı içinde kafa ile vuran Dirk Kuyt oldu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.1-1.
 

23’Fenerbahçemiz, sol kanattan Hasan Ali ile tehlikli bir atak yakaladı. Sol kanattan aldığı topu ceza alanına kadar taşıyan Hasan Ali’nin şutunda top yan ağlarda kaldı.

22’Bruno, Serdar’a yaptığı hareket sonrası sarı kart gören oyuncu oldu Akhisar Belediye’de.

17’Akhisar Belediye, ceza sahasının sağ yayından kullandığı serbest vuruş sonrası 1-0 öne geçti. Sertan’ın kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde topa yükselen Çağdaş oldu. Onun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

16’Takımımız, Bekir ile yarı alanda. Sağ kanatta Gökhan’ın pasında Kuyt’tan önce Uğur oldu.

14’Fenerbahçemiz, sol kanattan korner kullandı. Baroni’nin ortasında topa yükselen Mehmet Topal oldu. Onun kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

11’Sol kanatta topla buluşan Stoch oldu, onun pasında topla buluşan Mehmet Topal oldu, ondan Baroni’ye. Baroni’nin pasında topla buluşan Kuyt oldu. Ama öncesinde Bekir’in Anıl’a yaptığı hareket faul.

10’Fenerbahçemiz, Selçuk ile atak tazeliyor. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan oldu. Onun ortasında Kuyt’tan önce Çağdaş oldu.

9’Akhisar Belediye, Rosa ile kalemize geldi ama top hızlı bir şekilde auta gitti.

8’Baroni, köşe vuruşunu kullandı. Ön direğe ortasında savunma uzaklaştırdı.

7’Fenerbahçemiz, Bekir ve Serdar ile savunmadan top çıkardı. Şimdi sol kanatta Stoch topla hareketlendi. Top Hasan Ali’de, Mustafa’nın dokunduğu top kornere gitti.

6’Akhisar Belediye, sol kanattan Emrah ile ceza alanımıza geldi, Onun vuruşunda top auta gitti.

5’Sol kanattan Stoch ile atak geliştirdik. Onun ortasında topla buluşan Kuyt oldu, içerideki Sow’u düşündü ama önceside kaleci Oğuz çıktı ve uzaklaştırdı.

4’Fenerbahçemiz, sağ kanattan Kuyt ve Gökhan’ın paslarıyla rakip yarı alanda bu dakikalarda.

2’Takımımız bu Cristian ile rakip yarı alana geçme hazırlığında. Şimdi sağ kanattan Sow, onu rakibiyle girdiği ikili mücadeelede top Akhisarlı oyuncularda kaldı.

1’Fenerbahçemiz, ilk atağını sağ kanattan Gökhan Gönül ile geliştirdi. Gökhan Gönül’ün pasında Sow’dan önce Akhisar savunması uzaklaştırdı.

Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

İstiklal Marşımız okundu.

Her iki  takım oyuncuları da oyun alanında.

Fenerbahçemiz, Akhisar Belediye karşısında çubuklu forma ile mücadele edecek.

Isınma hareketlerini tamamlayan her iki takım oyuncuları da soyunma odasına gitti.

Her iki takım oyuncuları da ısınmak için oyun alanında.

PAYLAŞ