Volkan Demirel Logo
11OCAK 2007
Antalya Cup Basın Toplantısı Yapıldı

Antalya Cup Basın Toplantısı Yapıldı

Antalyaspor ve İmaj Medya-Rip ajans şirketleri işbirliği ile gerçekleştirilen Antalya Cup Futbol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı bugün yapılan bir kokteylle gerçekleştirildi.

Fenerbahçemiz adına toplantıya katılan yönetim kurulu üyemiz Serhat Çeçen ise Antalya Cup Futbol Turnuvası'na katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarına işaret ederek, ''Fenerbahçe başkanı ve diğer yöneticiler basketbol takımımızın Litvanya'daki maçına katıldıkları için şu anda yoklar. Fenerbahçe, Türkiye'nin tanıtımına ve kültürüne katkıda bulunmak istiyor. Bu yıl 100'üncü yılımızı kutluyoruz. Antalya Cup Futbol Turnuvası Türkiye'nin ve Antalya'nın tanıtımına katkıda bulunacaktır'' dedi.

Bu gece FC Energie Cootbus ile Dinamo Minsk takımlarının maçıyla başlayacak Antalya Cup Futbol Turnuvası'nda yarın Ado Den Haag takımıyla Fenerbahçemiz karşılaşacak.

Antalya Atatürk Stadında oynanacak maçlar, TRT'nin yanı sıra başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde canlı veya banttan yayınlanacak.

Antalya Cup Futbol Turnuvası için düzenlenen kokteyle teknik direktörümüz Zico, oyuncularımız Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Stephan Appiah, Volkan Demirel, Önder Turacı ve İdari Menajerimiz Volkan Ballı da katıldı.

Oyuncularımız, Ado Den Haag ve Energie Cottbus takımının futbolcuları ile de bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler.

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ