Volkan Demirel Logo
06EKİM 2008
Antrenman Notları

Antrenman Notları

Profesyonel Futbol A Takımımız, Samandıra Kamp Merkezi'nde bu sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sakatlığı bulunan ve milli takımlara giden oyuncular ile  İspanya'ya giden Teknik Direktörümüz Luis Aragones'in katılmadığı antrenman sonrası, takımımıza 3 günlük izin verildi.
Aragones'in yokluğunda Yardımcı Antrenör Cesar Mendiondo yönetiminde yapılan antrenman, saat 10.30'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman öncesi Yardımcı Antrenör Cesar Mendiondo ve Kondisyoner Carlos Cascallana, saha içinde oyuncularımızla kısa bir toplantı yaparak uygulanacak antrenman hakkında bilgiler verdi. Düz koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından, dün geceki maçta oynayan oyuncular Mendiondo yönetiminde rejenerasyon antrenmanı tamamlayıp tesislere gitti. Diğer oyuncularımız bu arada Carlos Cascallana yönetiminde çalıştı. Mendiondo, rejenerasyon antrenmanından sonra diğer grubun başına geçti. Kalan oyuncularımız  sağlı sollu ortalar ve şut çalışmasının ardından, dar alanda yapılan maçla antrenmanı tamamladı.
Antrenmana sakatlığı bulunan oyuncularımız Alex, Semih, Emre ve Gökhan'ın yanı sıra milli takımlara giden oyuncularımız Güiza, Lugano, Kazım, Uğur, Volkan Demirel ve Volkan Babacan katılmadı. Josico ise antrenmanı düz koşuyla tamaladı. Takımımız 10 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Samandıra Kamp Merkezi'nde yapacağı antrenmanla Kocaelispor ile ligin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek. Bu arada sakatlığı bulunan oyuncularımız, izin yapmayarak verilen program çerçevesinde tedavi ve çalışmalarına devam edecek.

Emre'de zorlama, Gökhan'da ödem ve kanama var

Öte yandan, Kulüp Doktorumuz Piyer Arzuman, dün akşam Kayserispor ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve  MR'ları çekilen oyuncularımız Emre ve Gökhan'ın durumları hakkında bilgiler verdi. Buna göre, sakatlıkları nedeniyle Milli Takım kadrosundan da çıkarılan oyunculardan Emre'nin sağ arka kas grubunda zorlama, Gökhan'ın ise sol ayak iç tarafında kanama ve ödem tespit edildi. Oyuncularımızın tedavisine başlandı.

 


 


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMAN, NOTLARI