Volkan Demirel Logo
14EKİM 2014
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Galatasaray maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından kanat organizasyonları ve şut çalışan oyuncularımız, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Emre Belözoğlu ile Mehmet Topuz antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümünde ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. 

Milli takımlardan dönen Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Michal Kadlec antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, Mert Günok  takımla çalıştı.

Senegal milli takımından dönen Moussa Sow ile Volkan Demirel ve Egemen Korkmaz takımdan ayrı özel program dahilinde çalışırken, henüz milli takımlarından dönmeyen Emmanuel Emenike ve Bruno Alves ise çalışmada yer almadı

Ekibimiz Galatasaray maçının hazırlıklarını 15 Ekim Çarşamba günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizde yapılacak çalışma saat 11.00’de başlayacak.
 

PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR