Volkan Demirel Logo
31ARALIK 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Profesyonel Futbol Takımımız, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 45 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi.

 

Antrenman salonda yapılan ve 30 dakika süren kuvvet çalışmasıyla başladı. Ardından sahada çalışmalarını sürdüren oyuncularımız 3 gruba ayrıldı. 5 ’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

 

Kalecilerimiz, Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu kaleci antrenörü Murat Öztürk ile  takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Sağ arka adelesinde ağrıları bulunan Emre Belözoğlu tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Serdar Kesimal’in tedavisine tesislerimizde devam edildi.

 

Öte yandan Alex de Souza, Joseph Yobo, Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

 

Fenerbahçemiz Orduspor maçının hazırlıklarını bir günlük iznin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. 2 Ocak Pazartesi günü saat 11.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR