Volkan Demirel Logo
07OCAK 2007

"Başarı Sözle Değil, Eylemle Gerçekleşir"

Kalecimiz Volkan Demirel FB TV’de Kamp Günlüğü programında Fatih Demirkol’un konuğu oldu. Yoğun antrenman programı dolayısı ile zaman zaman rüyasında bile ormanda koşu yaptığını gördüğünü söyleyen Demirel, "Yoğun ama çok iyi bir program uygulanıyor. Bunun faydasını ikinci devre hem biz hem de taraftarlarımız görecek. Bundan hepimiz mutlu olacağız" dedi. Başarının sözle değil, eylemle gerçekleşeceğini ifade eden Volkan Demirel "Kampta ve Samandıra’da zaman zaman tüm oyuncular biraraya gelerek konuşuyoruz. Bütün arkadaşlarım özellikle kulübümüzün 100. yılının anlam ve öneminin farkında. Bundan sonra yapacağımız maçların da farkında. Bence her şeyden önemlisi ise farkında olmamızın yanı sıra beklenen başarıları yakalayacağımıza dair olan inancımız. Ben kendi adıma kendimi her defasında geliştirdiğime inanıyorum. Çünkü insanlar değişmezler ancak gelişirler. Ben geliştikçe de mutlu oluyorum, mutlu ediyorum" dedi.

Ligde 7 puan farkının önemli olmadığına dikkat çeken kalecimiz, "Takımda her arkadaşım birbirinin açığını kapatarak zaten çok güzel şeyler ortaya çıkartmaya başladılar. Bunda en büyük katkı hocamız Zico. İnşallah uzun yıllar burada kalır ve bize çok daha fazla katkı sağlar. Herşeyden önemlisi çok iyi anlaştığımız bizi iyi anlayan bir hoca. Belki bugüne kadar iyi oynamadığımız maçlar oldu ama iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Lider olmamız önemli değil bunun rehavetine kapılmayıp bu seviyede daim olmalıyız." açıklamasını yaptı.

Kalecilerin normal antrenmanlara yarım saat erken çıktığını da söyleyen Demirel, "Diğer oyunculara göre geç ısınıyoruz. Bu yüzden Murat Hoca biraz erken hazır olmamızı istiyor. Ancak çok keyifli antrenman yapıyoruz. Çünkü Murat Hoca bugüne kadar alışık olmadığımız biçimde aletli bir çalışma gerçekleştiriyor" dedi.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ