Volkan Demirel Logo
23NİSAN 2013
Benfica Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Benfica Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk karşılaşmasında, Portekiz’in Benfica takımıyla 25 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman tarafından tesislerimizde gerçekleştirilen Benfica maçına yönelik, teknik ve taktik analiz toplantısının ardından, saat 18.30’da başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 6 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımda ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Emre Belözoğlu, 2. bölümde ise özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.. 

Fenerbahçemiz Benfica maçının hazırlıklarını 24 Nisan Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 19.30’da başlayacak çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak..


PAYLAŞ