Volkan Demirel Logo
06NİSAN 2008
Çalışmaların İstanbul Ayağı Tamamlandı

Çalışmaların İstanbul Ayağı Tamamlandı

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Chelsea ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz İstanbul'daki çalışmalarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

İdmana dün oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncularımız katılmazken antrenman sağnak yağmur altında gerçekleştirildi.

Oyuncularımız koşu, koordinasyon, istasyon çalışmasının ardından dar alanda kontrollü pasa yönelik çift kale maç yaptı. Mavi ve sarı takım olarak ikiye ayrılan oyuncularımız maçta 14-14 berabere kaldı. Teknik direktörümüz Zico'nun altın gole gidilmesini istemesi üzerine maç uzadı. Oyuncumuz Önder'in golü ile Mavi takım 15-14 karşılaşmayı önde tamamladı. İdmana Deniz dışında tüm oyuncularımız katıldı.

Volkan özel antrenman yaptı

Sahamızda oynadığımız Chelsea maçının ardından kasıklarında ağrı oluşan kalecimiz Volkan Demirel, takımdan ayrı olarak bir çalışma yaptı. Kalecimiz üst sahada kaleci antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde bir idman yaptı. Antrenman sonrasında doktorumuz Piyer Arzuman Volkan'ın Chelsea maçında oynaması konusunda hiçbir sakınca olmadığına dair teknik kadroya bilgi verdi.

Takımımız yarın sabah saat 09.00'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Londra'ya gidecek.

PAYLAŞ