Volkan Demirel Logo
20ŞUBAT 2007
Cola Turka Lansmanı Yapıldı

Cola Turka Lansmanı Yapıldı

Fenerbahçemizin ana sponsorlarından biri olan Cola Turka'nın yeni imaj kampanyası kapsamında, bu 4 büyük kulübün futbolcularını oynattığı reklam filmlerini İstanbul'da tanıttı. Geceye Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir, kalecimiz Volkan Demirel katıldı.

Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın, Fenerbahçemizden oyuncu alamayacağını söyledi.

Alex ile yeni mukavele yapılması konusunda sorun olup olmadığı şeklinde yöneltilen bir soruya, ''Bizim hiçbir oyuncumuzla mukavele yapma konusunda sıkıntımız yok. Ne bizim Alex'le bu konuda görüşmemiz oldu, ne de Alex'in bir talebi. Sezon sonu her şey halledilir. Alex bizim önemli bir oyuncumuz ve Türkiye'ye gelmiş en iyi oyunculardan da biri'' yanıtını verirken, Galatasaray'ın bu oyuncuya talip olması konusunda da ''Bizden ne Tuncay, ne de Alex Galatasaray'a gider. Galatasaray onları alamaz'' şeklinde konuştu.

UEFA Kupası'nda, Fenerbahçemizin AZ Alkmaar ile yapacağı maça da değinen Özdemir, ''Bizim için çok önemli bir maç. İlk maçta aldığımız 3-3'lük skor dezavantaj olsa da biz ümitle gideceğiz. Eğer iyi futbol oynar ve oyunumuzu golle de süslersek, tur atlayıp Hollanda'dan döneriz'' açıklamasını yaptı.

Özdemir, oyuncularına olan güvenlerine de dikkat çekerek, yerli ve yabancı oyuncularımızın üst düzey isimler olduğunu söyledi.

PAYLAŞ

ETİKETLER
COLA, TURKA, LANSMANI, YAPILDI