Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Egemen Korkmaz Takımla Birlikte Çalıştı

Egemen Korkmaz Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz Bursaspor maçı hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesislerimizde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Egemen Korkmaz, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde, A Milli Takımımızdan dönen oyuncularımızın da katıldığı antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. İlk olarak salonda core antrenmanı yapan oyuncularımız daha sonra sahada koşu ve ısınma hareketleriyle çalışmayı sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan 4 minyatür kaleli maçla tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğlu, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı.

Milli takımlarında bulunan Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Michal Kadlec ve Bruno Alves antrenmanda yer almadı. Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Mert Günok, Pierre Webo ve Mehmet Topal, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Takımımız, Bursaspor maçı hazırlıklarına 19 Kasım Çarşamba günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Antrenmanlar saat 11.00 ve 18.00’de başlayacak.

Caner, oğlu Çınar’la keyifli dakikalar geçirdi

Takımımızın bugünkü antrenmanın minik bir konuğu da vardı. Oyuncumuz Caner Erkin, oğlu Çınar’la birlikte geldiği Can Bartu Tesisleri’nde keyifli dakikalar geçirdi. Caner, antrenman sahasında oğlu Çınar’la bir süre oynadı.


PAYLAŞ