Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
En Büyük Sponsorumuz Taraftarımız

En Büyük Sponsorumuz Taraftarımız

’En büyük sponsorumuz taraftarımız’ sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkarılan ve taraftarlarımız tarafından büyük beğeni gören 2014/2015 sezonu formalarımız için Fenerium mağazalarımızdaki imza organizasyonları devam ediyor.

Fenerium imza günü organizasyonlarının 10’uncusu Antalya Muratpaşa’ da yer alan MarkAntalya Alışveriş Merkezindeki Fenerium mağazasında gerçekleştirildi. Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Volkan Demirel, Diego Ribas ve Alper Potuk taraftarlarımızın yeni sezon formalarını imzaladı.

Taraftarlardan yoğun ilgi
Diğer 9 organizasyonda olduğu gibi taraftarlarımız bu imza gününe de yoğun ilgi gösterdi, mağaza önünde kuyruklar oluşturdu. Yeni sezon formaları ve futbolcularımıza büyük ilgi gösteren taraftarlarımız, formaları imzalattıktan sonra futbolcularımızla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.
 
İmza töreni öncesinde açıklamalar yapan oyuncularımız ardından  basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Volkan Demirel: "Taraftarlarımız rekorları alt üst etsinler"
"Aslında fazla söylenecek bir şey yok,  görüntü her şeyi gösteriyor. Bizde Antalya’daki Fenerbahçe taraftarları için buraya geldik. Onlarla burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah güzel bir günü hep beraber geçiririz. Satışların rekor kırdığını duyuyoruz. Biz istiyoruz ki onlar rekorları altüst etsinler. Formalarımız satılabildiği kadar, satılsın. Hep kulübümüzün hem de taraftarlarımızın buna çok ihtiyacı var. Taraftar üzerine düşen görevi yapacaktır.

Trabzon’a gitmeyeceğim. Sahaya çıkan arkadaşlarım ellerinden geleni yapacaktır. Son 3-4 sezondur oradan galip geliyoruz. İnşallah bu maçtan da güzel bir galibiyet alarak yolumuza devam edeceğiz."


Alper Potuk: "Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz"
"Zorlu bir Trabzon deplasmanına gideceğiz.  Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp, inşallah 3 puan alıp evimize dönmek istiyoruz.

Çok yoğun bir taraftar topluluğu var. Bu da bizi çok mutlu etti. Bizde onlar için buraya geldik. Elimizden geldiği kadar onları mutlu etmeye çalışacağız."


Diego Ribas: "Hocam görev verdiği takdirde elimden geleni fazlasıyla yapacağım"
"Taraftarlarla bir arada olmak her zaman çok güzel, harika bir duygu. Elimizden geldiğince yakınlık göstermeye çalışıyoruz. Bu organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum.

Başımızda bir antrenörümüz var. Bizi oynatıp oynatmama kararı tamamen kendisine aittir. Antrenmanlarda çok iyi ve hazır durumdayım. Sakatlık nedeniyle bir aylık ayrılığım oldu. Ancak o ayrılık, maç performansı ile birlikte, maç oynayarak gelişecek. Ben kendimi çok iyi durumda hissediyorum. Hocam görev verdiği takdirde de elimden geleni fazlasıyla yapacağım.

Çok özel bir ortamda olacağını biliyorum, anlattılar. Ama bizim için önemli olan futbol ve sahada kazanacağımız 3 puan. 3 puan için elimizden gelen bütün mücadeleyi ve savaşı sahada vereceğiz ve 3 puanla İstanbul’a döneceğiz.

Atmosferden çok etkilendim. Harika ortamdı, 3 puan aldık. Güzel bir gün oldu. Türkiye’de ise her şeye alıştım. Özellikle kulüpteki yetkililer bana bu konuda takım arkadaşlarımla birlikte fazlasıyla yardım ediyorlar. Adaptasyon süreci çok kısa sürdü. Her şey çok güzel."

 


PAYLAŞ