Volkan Demirel Logo
17KASIM 2006

"Endişeye Gerek Yok"

Kalecimiz Volkan Demirel, Rüştü Reçber’in milli maçta sakatlanması ve uzun süre sahalardan ayrı kalacak olması ile ilgili olarak resmi sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Takım olarak çok üzgün olduklarını ifade eden Demirel, "Hepimiz çok üzüldük. Çünkü ona ihtiyacımız var. Özellikle kalecilerin, gol yememek adına bu tür sakatlıklar geçirmesi üzüntü verici. Keşke o pozisyon gol olsaydı da, Rüştü ağabey sakatlanmasaydı. Neticesinde bir hazırlık maçıydı ve Rüştü ağabeyinin kariyerinde uzun soluklu bir araya neden olacak. Bu nedenle çok üzgünüm ancak kendisi tedavi süresince her zaman bizimle olacak. Kaleden ayrı kaldığı günlerde bile takımı en fazla ateşleyen ve tecrübelerini bizlerle paylaşan Rüştü ağabeyin bir an önce iyileşmesi hepimizin en büyük arzusudur.” diye konuştu.

Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçı ile ilgili olarak da konuşan Volkan Demirel, “Kalecilerin hepsi hatalarıyla ön plana çıkan insanlar. Bu bazen talihsizlik olarak da nitelenebilir. Benim milli maçtaki gölüm bu tür bir talihsizlikti. Artık bunların üzerinde durmanın anlamı yok. Bundan da ders almayı bilmek gerekiyor. Fenerbahçe kalecileri hiçbir zaman ‘Ben bugün hata yapacağım diye sahaya çıkmaz’. Ben de bu zihniyetle eğitilmiş biriyim. Bu nedenle hiç kimsenin performansımla ilgili bir endişesi olsun istemiyorum. Karşılaşmada görev alırsam çıkar gereğini yaparım. Çok önemli ve tansiyonu yüksek bir maç olacak. Ancak sahamızdaki on binlerce taraftarımızın pozitif enerjisiyle kazanmayı bileceğiz” dedi.

Kalecimiz Serdar Kulbilge de Rüştü Reçber’in sakatlanmasının ardından kimsenin endişelenmemesi gerektiğini ifade ederek; “Hangi maç olursa olsun fark etmez. Biz kalemizi en iyi şekilde korumayı bilen kalecileriz. Camiamızın, yönetiminin, teknik heyetin ve Rüştü ağabeyinin yüzünü kara çıkarmayacağız” açıklamasını yaptı.  

 

BASIN FOTOĞRAFI


 


PAYLAŞ

ETİKETLER
"ENDİŞEYE, GEREK, YOK"