Volkan Demirel Logo
13KASIM 2015
Fenerbahçe 2-0 Fenerbahçe U21

Fenerbahçe 2-0 Fenerbahçe U21

Fenerbahçe Profesyonel A Takımımız, Fenerbahçe U21 Takımımızla, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenman maçını 2-0 kazandı.

30’ar dakikalık 2 devre halinde oynanan mücadelede Fenerbahçe A Takımımız Ertuğrul Taşkıran, Mehmet Zahit Çınar, Caner Koca, Karahan Yasir Subaşı, Hasan Ali Kaldırım, Ramazan Civelek, Mehmet Topuz, Josef de Souza, Diego Ribas, Uygar Mert Zeybek ve Semih Ergül on biriyle mücadele etti. Bir diğer kalecimiz Erten Ersu da U21 Takımımızın kalesini korudu. A Takımımızın gollerini 14. dakikada Mehmet Topuz ve 41. dakikada Semih Ergül kaydetti.

Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Hakan Çinemre, Luis Nani, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Michal Kadlec ile izinli olan Robin van Persie antrenmana katılmadı. Volkan Demirel, Volkan Şen ve Jose Fernandao takımdan ayrı kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Lazar Markovic, Raul Meireles, Fabiano Ribeiro, Abdoulaye Ba, ve Caner Erkin ise çalışmalarını özel program dâhilinde sürdürdü.

Fenerbahçemiz 2 günlük iznin ardından Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına 16 Kasım Pazartesi günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla devam edecek. Bu antrenman saat 18.00’de başlayacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
FENERBAHÇE, 2-0, FENERBAHÇE, U21