Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor

Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 2.Hafta

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Mauricio Isla, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Nabil Dirar, Mathieu Valbuena, Robin van Persie.

HAKEM:Ali Palabıyık
STAT: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
SAAT: 21.45

 

-Fenerbahçemiz ile Trabzonspor, birbirlerine 120. kez rakip olacak. Geride kalan 119 karşılaşmada 48 galibiyet, 34 beraberlik, 37 mağlubiyet alan Fenerbahçemiz, 150 gol atıp, 127 gol yedi. Trabzonspor ile ligde ise 88 kez karşılaşan Fenerbahçemiz, 37 galibiyet, 29 beraberlik, 22 mağlubiyet aldığı bu maçlarda rakip fileleri 116 kez havalandırırken; kalesinde 86 gol gördü. Trabzonspor'a karşı 15'i lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere son 16 resmi karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Takımımız, bu mücadelelerin 10'undan galip ayrıldı.

-Son 20 yılda Trabzonspor ile evinde oynadığı maçlarda mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçemiz, bu süreçteki 20 karşılaşmada 12 galibiyet, 8 beraberlik elde etti. İki takım arasında Fenerbahçemizin ev sahipliğinde yapılan toplam 57 resmi ve özel maçta Takımımızın 27, Trabzonspor'un ise 11 galibiyeti bulunuyor.Ttaraflar 19 mücadelede eşitliği bozamazken, 82 gol atan Fenerbahçemiz, kalesinde 53 gol gördü.

-Futbolcularımız ısınmak için oyun alanına geldi.

-Isınma hareketlerini tamamlayan her iki takım oyuncuları da soyunma odasına gitti.

-Her iki takım oyuncuları oyun alanında.

-İstiklal Marşımız okundu.

 

90' Karşılaşmanın sonuna 5 dakika ilave edildi.

84' GOOOOOOOOOOOOOLLL. GOOOOOOOOOOOOOLLL... GOOOOOOOOOOOOLLLLLLL.. Fenerbahçemiz Mathieu Valbuena ile 2-2'lik eşitliği yakaladı. Kazanılan penaltı atışını gole çeviren Valbuena, maça bir kez daha denge getirdi.

76' Fenerbahçemizde son oyuncu değişikliği. Nabil Dirar'ın yerine Aatif oyunda.

72' Sağ kanattan gelişen atakta Nabil Dirar  ortasını yakın çizgiye doğru gönderdi. Savunmadan seken top ceza yayı gerisine doğru açıldı, bu noktaya hareketlenen Alper Potuk gelişine sert vuruyor ancak top savunmadan geri geliyor.

68' Fenerbahçemiz Martin Skrtel ile gole çok yaklaştı. Kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen isim Valbuena oldu. Onun ceza sahası içine gönderdiği topa kafayla vuran Skrtel oldu ancak top az farkla auta çıktı.

62' Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği. Roman Neustadter yerine Roberto Soldado oyunda..

56' Trabzonspor Olcay Şahan'ın golüyle 1-2 öne geçti.

54' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mathieu Valbuena ortasını ön direğe altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mehmet Topal ters vole vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

45' Fenerbahçemiz ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Robin van Persie'nin yerine Giuliano Victor De Paula oyunda.

45' İkinci yarıya Trabzonspor başladı.

45+3' İlk yarının son düdüğü geldi.

45' İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.

45' GOOOOOOOLLLLL.. GOOOOOOOOOOLLLLLLL.. GOOOOOOLLLLLLLLL...Fenerbahçemiz Alper Potuk'un harika golüyle maça denge getirdi:1-1.. Mathieu Valbuena'nın kullandığı taç atışı ile sol kanatta topla buluşan Alper Potuk son çizgiye inmeden rakibini geçerek ceza sahasına giriyor. Alper Potuk yerden vuruşunu yaparak topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

34' Ceza yayının gerisinde topla buluşan Josef de Souza'nın şutu  Trabzonspor savunmasından döndü.

30' Fenerbahçemiz Valbuena ile gole çok yaklaştı. Trabzonspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Valbuena, süratle ceza sahası içine girdi. Onun sert şutu kaleci Onur'dan döndü.

21'  Takımımızda sol çaprazda topla buluşan isim Mathieu Valbuena oldu. Valbuena, rakibini geçerek vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri döndü.

18' Mathieu Valbuena'nın pası ile sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı oldu. Onun ortasında yakın direkte van Persie'den önce Onur Kıvrak topun sahibi oldu.

8' Trabzonspor'da ceza yayı üzerinde topla buluşan isim Burak Yılmaz oldu. Onun şutunda top doğrudan auta çıktı. 

7' Sol kanattan gelişen Fenerbahçemizin atağında Mathieu Valbuena ortasını ceza sahasına doğru gönderdi ancak Trabzonspor savunması bu topu karşıladı.

5' Konuk ekip Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın golüyle 0-1 öne geçiyor.

1' Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

PAYLAŞ

ETİKETLER
FENERBAHÇE, 2-2, TRABZONSPOR