Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Fenerbahçe 4-1 Demir Grup Sivasspor

Fenerbahçe 4-1 Demir Grup Sivasspor

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 12.Hafta Maçı

HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
STAT: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

FENERBAHÇE:  Volkan Demirel, Martin Skrtel,  Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Roman Neustadter, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Giuliano Victor De Paula, Aatif Chahechouhe, Vincent Janssen.
 

81' GOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL...GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL...GOOOOLLLLLLLLLLL. ROBERTO SOLDADO İLE SKORU 4-1'E GETİRİYORUZ. KENDİSİNİN 3., TAKIMININ İSE 4.GOLÜNÜ ATARAK HATTRİCK YAPIYOR. FENERBAHÇE 4-1 SİVASSPOR.

79' Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği:Vincent Janssen yerine Mehmet Ekici oyunda.

 77' GOOOOLLLLLLLLLLLLL..GOOOOOLLLLLLLLLLLL...GOOOOOOLLLLLLLLLLLL.. FENERBAHÇEMİZ  ROBERTO SOLDADO'NUN GOLÜYLE SİVASSPOR KARŞISINDA 3-1 ÖNE GEÇİYOR.  RAKİP CEZA SAHASI İÇİNDE YAPTIĞI PRES SONRASINDA DELVİN NDİNGA'DAN TOPU KAZANAN ROBERTO SOLDADO SAĞ ÇAPRAZDAN YAPTIĞI VURUŞTA TOPU KALECİNİN UZANAMAYACAĞI NOKTADAN FİLELERE BIRAKIYOR.

63' Demir Grup Sivasspor'da Thievy Bifouma ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

61' GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL...GOOOOLLLLLLLLLLLLLLL.GOOOLLLLLLLLLLLLLLLL... FENERBAHÇEMİZ ROBERTO SOLDADO İLE 2-1 ÖNE GEÇİYOR. SOL KANATTAN KULLANILAN KÖŞE VURUŞUNDA ARKA DİREKTE MARTIN SKRTEL TOPU İÇERİ ÇEVİRİYOR, VINCENT JANSSEN KAFAYI VURUYOR TOP ÜST DİREKTEN GELİYOR. DÖNEN TOPA OLUŞAN KARAMBOL SONRASINDA TEKRAR VINCENT JANSSEN KAFAYI VURUYOR ANCAK TOP BİR KEZ DAHA ÜST DİREKTEN DÖNÜYOR. ROBERTO SOLDADO ALTIPAS İÇİNDEN TAMAMLIYOR VE TOP FİLELERLE BULUŞUYOR.

61' Fenerbahçemizde oyuncu değişikliği. Şener Özbayraklı'nın yerine Roberto Soldado oyunda.

60' Sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına sokulan Şener Özbayraklı yerden pasını çıkarıyor, savunmadan seken top Vincent Janssen'de kalıyor. Vincent Janssen dar açıdan vuruyor fakat savunmadan seken top kornere çıkıyor.

53' Fenerbahçemizde sarı kart gören oyuncu; Şener Özbayraklı oldu.

51' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda İsmail Köybaşı'nın ön direğe ortasında Josef de Souza topuğuyla aşırıyor. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan Roman Neustadter'in vuruşunda top auta gidiyor.

50' Fenerbahçemizde Giuliano Victor De Paula sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Janssen topu aldı ama dar açıdan şut vuramadı.

47' Demir Grup Sivasspor maça denge getirdi. Thievy Bifouma'nın golüyle Sivasspor golü buldu. 1-1.

46' İkinci yarıda konuk ekip Sivasspor başladı.

45' İlk yarının son düdüğü geldi. Fenerbahçemiz soyunma odasına 1-0 önde gidiyor.

43' Fenerbahçemizin atağında Aatif Chahechouhe ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

40' Demir Grup Sivasspor atağında Rybalka ceza sahası dışından kaleye vurdu ama top üstten auta çıktı. 

37' Giuliano'nun kısa pasıyla buluşan Nabil Dirar topu sol ayağına çekip yayın hemen gerisinden vuruyor fakat top auta çıkıyor.

31' GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.. GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL. GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL... FENERBAHÇEMİZ NABIL DIRAR'IN GOLÜYLE 1-0 ÖNE GEÇİYOR.  JOSEF DE SOUZA'NIN SÜRÜKLEDİĞİ ATAKTA TOPLA CEZA SAHASI İÇİ SOL ÇAPRAZDA BULUŞAN VINCENT JANSSEN ŞUTUNU ÇEKİYOR ANCAK TOP SAVUNMADAN SEKİYOR. DÖNEN TOPU İYİ TAKİP EDEN NABIL DIRAR PENALTI NOKTASININ HEMEN YANINDAN VURUYOR VE TOPU FİLELERE GÖNDERİYOR.

25' Aatif Chahechouhe çok uzak mesafeden sert vuruyor kaleci Sergio Rochet topa sahip oluyor.

21' Rakip yarı alanda topla buluşan Mehmet Topal ceza sahasına girmeden çok güzel vuruyor fakat kaleci Sergio Rochet sağına giden topu uzanarak çeldi.

19' Fenerbahçemiz, Giuliano  ile gole çok yaklaştı. İsmail Köybaşı'nın ceza sahası içine yaptığı ortaya Giuliano harika bir şekilde kafa vurdu ama az farkla auta çıktı. 

17' Sol taç çizgisi üzerinde topu iyi kontrol eden İsmail Köybaşı yerden ortalıyor fakat kademeye giren Mattias Bjarsmyr tehlikeyi uzaklaştırıyor.

10' Fenerbahçemizin atağında Vincent Janssen sol kanattan topla ilerlemek istedi ama rakibine faul yaptı.

8' Demir Grup Sivasspor atağında Bifouma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmamız topu uzaklaştırdı. 

4' Kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Giuliano Victor De Paula'nın sert şutunda top barajdan sekip kornere çıkıyor.

2' Fenerbahçemizin atağında İsmail Köybaşı sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

1' Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

-İstiklal Marşımız okundu.

- Vefat eden eski milli halterci Naim Süleymanoğlu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

-Her iki takım oyuncuları seremoni için oyun alanında.

-Profesyonel Futbol Takımımız, ligde geride kalan 11 haftada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. 21 gol atıp kalesinde 16 gol gören takımımız, topladığı 17 puan ve averajla yedinci sırada bulunuyor. Konuk Demir Grup Sivasspor, ligde çıktığı 11 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 19 puanı bulunan Demir Grup Sivasspor, sıralamada beşinci basamakta yer alıyor.

Fenerbahçemiz, lig tarihinde Demir Grup Sivasspor ile şu ana kadar 22 maça çıktı. Bu maçların 14'ünü kazanan takımımız, dört maçtan mağlup ayrılırken, dört karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçemizin rakibine karşı sahasında da büyük üstünlüğü bulunuyor. Demir Grup Sivasspor'la Kadıköy'de 11 maça çıkan takımımız, bu maçların dokuzundan galip ayrılmıştı.

PAYLAŞ