Volkan Demirel Logo
01AĞUSTOS 2007
Fenerbahçe Dergisi Çıkıyor

Fenerbahçe Dergisi Çıkıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün "TEK" resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısı, dopdolu içeriği, hiçbir yerde görmediğiniz fotoğrafları, dev posteri ve Fenerli Çocuk ilavesiyle bayilerdeki yerini alıyor.

Fenerbahçe Dergisi’nin 54 no’lu Ağustos 2007 sayısı, 2007-2008 Turkcell Süper Lig’de kaptanlık bandını takacak oyuncularımız Alex de Souza ve Semih Şentürk’ün görseli ve "İşte yeni kaptanlarımız" başlığıyla çok yakında bayilerde. Derginiz bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Serdar Kulbilge, Volkan Babacan ve Mert Günok’un görselinin bulunduğu poster, derginizle birlikte sizlerin oluyor! Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının ve derginizi tükenmeden alın.

Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• Fenerbahçemizin 2007-2008 sezonunda giyeceği formalar, antrenman formaları ve taraftar ürünleri Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen bir defileyle tanıtıldı. Göz kamaştıran yeni formalara sayfamızdan alıcı gözüyle bakın. Yeni ürünler, tüm Fenerium mağazalarımızda sizleri bekliyor.
• Bağdat Caddesi böyle karnaval görmedi! Karnaval tabi ki sarı - lacivert idi…
Kulübümüzün kuruluşunun 100. yılında, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü, Bağdat Caddesi’nde, İtalyan gösteri ve şölen tasarımcısı Valerio Festi’nin imzasını taşıyan muhteşem bir geçit töreniyle kutlandı. Profesyonel dansçıların gösteri yaptığı Bağdat Caddesi’nden göz kamaştıran görseller ve etkinliğe dair tüm detaylar derginizde…
• Fenerbahçemizin yeni transferleri Ali Bilgin, İlhan Parlak ve Gökhan Gönül’ü mercek altına aldık.
• Sözleşmesi uzatılan oyuncularımız Alex de Souza, Deniz Barış, Gürhan Gürsoy ve Volkan Demirel’in yeni sezona ilişkin açıklamaları derginizde.
• Fenerbahçemizin sezon açılışından eğlenceli enstantaneler ve çalışma programına ilişkin notları ilgiyle takip edeceksiniz.
• Tam 24 sayfa dopdolu kamp dosyası… Avusturya kampında yaşanan tempolu ve bir o kadar da eğlenceli kamp atmosferini ve hazırlık maçlarında oyuncularımızın performanslarını derginizle tekrar yaşayacaksınız.
• Ona sıfat yetiştiremeyeceğiz… O, bir geldi, pir geldi… "Olmaz, olamaz" diyenler, Fenerbahçe’de her şeyin mümkün olabileceğini bir kez daha gördüler. Kimin ne düşündüğü bir tarafa, sözün özü; O, Fenerbahçe’nin mutlak başarısı için geldi. Henüz sezon başlamadıysa da dünya yıldızı, Fenerbahçemizin flaş transferi Roberto Carlos bu başarıyı söylemleriyle bize hissettirmeye başladı bile… Çok yakında da yeşil sahada futbolunu konuşturacak. Futbol konusunda en "iddialı" isimlerden olan tecrübeli dünya yıldızı, saha dışında da bir o kadar mütevazı ve esprili. Roberto Carlos’un başına konabilecek sıfatlardan bir kaçını onun söylemlerinden yola çıkarak sizler için sıraladık.
• Bu sezonki parola: "Güç ve Güven"… Yeni sezona Avusturya’da gerçekleştirilen kampta hazırlanan profesyonel futbol takımımız aşırı sıcaklarla, kamp yapılan otelin havuzunda sık sık serinleyerek baş etti. Yoğun bir tempoda aralıksız süren antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayan takımımızda teknik direktörümüz Zico, kamp performansını ve nasıl bir takım hedeflediğini aktardı. Zico, geçen sezonun şampiyon kadrosunun çok daha güçlendiğini ve çıtayı yükselttiğini söylerken, camianın beklentilerine bu sezon karşılık vereceklerine, hem taraftarın hem de oyuncuların başarıya hazırlanmaları gerektiğine vurgu yaptı…
• İyi hoş da hocam… Bu nasıl voleybol?  2007-2008 sezonu için hazırlıklarını Avusturya’daki kamp alanında gerçekleştiren Fenerbahçe profesyonel futbol takımımızda teknik heyetimiz, kamp yapılan Avita Otel’de aşırı sıcaklara rağmen, spor yapmaktan ödün vermedi. Teknik kadro arasında düzenli olarak yapılan plaj voleybolu maçları eğlenceli olduğu kadar çekişmeli geçti. Maçlara ilişkin tüm detaylar derginizde…
• "Kaptanlık inanılmaz gurur verdi" Genç yaşına rağmen takımımızın en kıdemli oyuncusu unvanını eline geçiren Semih Şentürk’le Avusturya’daki hazırlık kampından sonra konuştuk. Ümit Özat ve Tuncay Şanlı’nın takımdan ayrılmasıyla kaptanlık görevine getirilen Semih Şentürk, kısa süreli de olsa Fenerbahçe kaptanlığının kendisine gurur verdiğini söyledi. Yaklaşık 1 ay önce bir kız babası olan Semih Şentürk, bu olayın hayata ve futbola bakışını tamamen değiştirdiğini, artık kızı "Naz" için futbol oynayacağını söyledi.
• 100 yaşında mutlu bir Fenerbahçe1 Fenerbahçe Spor Kulübü, sportif, kültürel ve sosyal alanda 100. yılını başarıyla kutlayan belki de tek kulüp olarak tarihe geçiyor. Fenerbahçe, mücadele ettiği her spor dalında farklı rakiplere karşı elde ettiği başarıların yanı sıra, gerçekleştirdiği etkinliklerle de 100 yıllık tarihimiz yeniden hatırlatıyor; 100. yıl, bugünden yarınlara yüz akıyla aktarılıyor. 100. yılında Fenerbahçe’nin tüm branşlarda elde ettiği toplu sonuçlar, şampiyonluklar ve gerçekleştirilen tüm etkinlikleri sizler için tekrar gözler önüne serdik.
• Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde geçtiğimiz ay yaşanan her etkinliği ve organizasyonu "Kısa Haber Turları"mızla kaçıranlar veya duymamış olanlar için tekrar sunuyoruz.
• Kulübümüzün kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında, Ağrı ve Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde "Güneşin Doğduğu Yerde Fenerbahçe" isimli bir etkinlik düzenlendi. Fenerbahçe Boks Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Anadolu’daki boks okullarımızın açılışı yapıldı, Ağrı Stadyumu ve Türkiye’nin en doğusunda bulunduğu için "Güneşin doğduğu yer" olarak" adlandırılan Doğubeyazıt’taki tarihi İshak Paşa Sarayı’na kurulan ringlerde boks okulu sporcularımız gösteri maçları yaptı. Ağrı Dağı’nın eteklerinde Fenerbahçe rüzgarı estiren etkinliğe dair detaylar çok güzel fotoğraflarla derginizde…
• Sibel’in Sahası’nda konuk; yıllarını Fenerbahçe’ye adamış bir isim: Mehmet Ali Aydınlar. 
• Sadece www.fenerbahce.org’da! Dergimizde yer alan görseli, www.fenerbahce.org üzerinden sizlere verdiğimiz kodla bilgisayarınızın masaüstüne indirerek duvar kağıdı yapabilirsiniz… Bu ayki duvar kağıdınızda Roberto Carlos var.
• Bunları biliyor muydunuz? Kısa kısa İlhan Parlak.
• "Fenerbahçe taraftarına pek çok mutluluk taşımak istiyorum" Fenerbahçe erkek voleybol takımımızın, geçtiğimiz sezon İtalya’nın Latina takımından transfer ettiği Sırp oyuncu Vladamir Grbıc’le voleybol, önümüzdeki sezon, Fenerbahçe, aile hayatı ve aklımıza takılan diğer pek çok konu üzerine söyleştik…
• "Şampiyonlukların peşini bırakmayacağız" Fenerbahçe’mizin yüzücüleri Gülşah Günenç ve Özden Sarı bizlere bu genç yaşlarında yüzmeye nasıl gönül verdiklerini, Fenerbahçe’de yüzmenin ayrıcalığını, yaşadıkları başarılarla gelen şampiyonluklarını ve ilerleyen yıllardaki hayallerini anlattılar.
• Genel sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı "Geçen Ay Neler Oldu?" dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• Fenerbahçe Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Dr. Sertaç Kayserilioğlu, dergimizdeki  "Nostalji" adlı köşesinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile Saint Joseph Fransız Lisesi’nin geçmişlerindeki ortak payelerin günümüze kadar gelen hoş ilişkisini irdeliyor.
• Alp Bacıoğlu geçtiğimiz ayki konusuna devam ediyor. Yazarımızın Fenerbahçe basketbol tarihine ışık tutan yazısı "Zaman Tüneli"nden keyifle okuyacaksınız.
• Yazarımız Ersin Demirel, bu ayki "Hayatın İçinden Fenerbahçe"de FB TV’nin amatör branş yüzü Aslı Duru’yu konuk etti. Ersin Demirel bu sayımızda ayrıca, Fenerbahçe’yi edebiyat denizine ve Türk sinemasına taşıyanları derledi.
• Köşe yazarlarımız Jak Benzonana ve Ayşesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
• Basketbol, voleybol, boks, atletizm, kürek ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, transferler, müsabaka sonuçları ve sezon kutlamaları Fenerbahçe Dergisi’nde.
• Fenerbahçe Koleji’ne dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler ve şampiyonluk ve 100. yıl kutlamaları derginizde.
• Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Futbol Okulları’na dair tüm haberler...
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor. "Minik Kanaryalar" köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak "Merhabaları"nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihi’ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi, sinema, albüm, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi’nin 54 no’lu sayısı gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu. Bayiinizden posteriniz ve Fenerli Çocuk ilavenizle birlikte istemeyi unutmayın.
Keyifli okumalar…

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI
 

 


 


PAYLAŞ