Volkan Demirel Logo
04ŞUBAT 2016
Fenerbahçemiz Antalyaspor Karşısında

Fenerbahçemiz Antalyaspor Karşısında

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 20.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. 5 Şubat Cuma günü Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.

Ligde geride kalan 19 haftayı 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle geçen Fenerbahçemiz, 46 puanla maç fazlasıyla lider. Rakibimiz Antalyaspor ise 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 21 puanla 14. sırada bulunuyor.

Bu sezon biri lig, ikisi Türkiye Kupası olmak üzere üç kere Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçemiz, iki maçtan galip, bir maçtan da beraberlikle ayrıldı. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 3. haftasında konuk ettiği Antalyaspor’u Luis Nani’nin golleriyle 2-1 yenen Fenerbahçemiz, kupada da İstanbul’daki maçı 4-2 kazandı. Antalya'da oynanan diğer kupa karşılaşması ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

40. Randevu

Fenerbahçemiz, Antalyaspor ile yapacağı bu karşılaşmayla ligde rakibiyle 40. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 39 maçın 28'ini Fenerbahçe, 4'ünü Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi.Fenerbahçe'nin 75 golüne, Akdeniz temsilcisi 30 golle karşılık verdi. 

Profesyonel Futbol Takımımız, Antalyaspor ile yaptığı son 13 lig maçından sadece birini yitirdi. Taraflar arasındaki son 13 lig maçından 10'unu sarı-lacivertliler, birini kırmızı-beyazlılar kazandı, 2 maç da berabere bitti.

Fenerbahçemiz, Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı lig maçlarında da rakibine galibiyet sayısında üstünlük kurdu.  Rakibiyle Antalya'da yaptığı 19 maçın 10'unu kazanan sarı-lacivertliler, 6 maçta berabere kaldı, 3 kez de sahadan yenik ayrıldı.  Antalya'da Fenerbahçe 26, ev sahibi ekip 15 gol attı.

Hazırlıklar Tamamlandı

Profesyonel Futbol Takımımız, Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Taktik çalışmayla devam eden antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Gökhan Gönül ise özel program dâhilinde antrenmanı tamamladı. Ertuğrul Taşkıran antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde özel program dahilinde çalıştı.

Takımımızın 19 kişilik Antalyaspor Maçı Kadrosu

Profesyonel Futbol Takımımızın 19 kişilik maç kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

PAYLAŞ