Volkan Demirel Logo
05MART 2014
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 10 Mart Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 17.00'de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü ve basına kapalı gerçekleştirildi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, dar alanda top kapma pas çalışması yapan oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları hücum ve defans organizasyonları ile tamamladı.

Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Michal Kadlec ve Salih Uçan antrenmanda yer almadı.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Pierre Webo, çalışmaların ikinci bölümünü ise takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Cristian Baroni'nin tedavisine devam edilirken, Bruno Alves ile Serdar Kesimal ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Fenerbahçemiz, Trabzonspor maçının hazırlıklarını 6 Mart Perşembe günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 16.00'da başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ