Volkan Demirel Logo
06EYLÜL 2013
Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Fenerbahçemiz Günü Çift Antrenmanla Tamamladı

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve 1 saat 25 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Denge ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanın devamında 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncularımız, çalışmayı 7’ye 7 hücum ve defans organizasyonları ile tamamladı.

Altyapıdan 11 oyuncumuz antrenmanda
Akşam antrenmanında altyapı takımlarımızda görev alan 11 oyuncumuz da yer aldı. Genç oyuncularımızdan Fatih Somuncu, Yiğit Özden, Tolga Tekin, Ömür Günaydın, Eray Deniz, Murat Hocaoğlu, Mehdi Akgül, Furkan Taşdemir, Semih Ergül, Cengizhan Gündüz ve Muhammed Akarslan da takımla birlikte çalıştı.

Antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncularımız Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles katılmazken, Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 7 Eylül Cumartesi günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışmanın başlama saati 11.00.


PAYLAŞ