Volkan Demirel Logo
04AĞUSTOS 2015
Fenerbahçemiz Lviv’de

Fenerbahçemiz Lviv’de

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, 5 Ağustos Çarşamba günü, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, müsabakanın oynanacağı Lviv kentine ulaştı.

Bugün saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Lviv’e hareket eden kafilemiz, 14.30 sularında bu kente vardı. Takımımızı havalimanında karşılayan taraftarlar, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya da çiçek armağan etti. Taraftarların yoğun ilgisi ile karşılanan oyuncularımız, konaklayacakları otele geçerek dinlenmeye çekildi.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, bir oyuncumuz ile birlikte, bugün saat 19.00’da, Lviv Arena’da bir basın toplantısı düzenleyecek. Maç öncesi takımımızın son antrenmanı,  Lviv Arena’da saat 19.30’da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Kafilemizde yer alan oyuncularımız ise şöyle:

Volkan Demirel, Fabiano Riberio, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Josef De Souza, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Luis Nani, Moussa Sow, Jose Fernandao ve Robin van Persie.


PAYLAŞ