Volkan Demirel Logo
12OCAK 2011
Fenerbahçemizin 28 Kişilik Kamp Kadrosu

Fenerbahçemizin 28 Kişilik Kamp Kadrosu

Ziraat Türkiye Kupası’nda 13 Ocak Perşembe günü Yeni Malatyaspor ile karşılaştıktan sonra, doğrudan Antalya’ya geçerek ikinci yarı kamp çalışmalarına başlayacak olan Profesyonel Futbol Takımımızın 28 kişilik kadrosu belli oldu. Kadrodaki tüm oyuncularımızın katılacağı Antalya kampı 22 Ocak’a kadar sürecek.Yeni Malatyaspor maçı ve Antalya kamp kadrosunda şu oyuncularımız bulunuyor.

Volkan Demirel, Diego Lugano, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mert Günok, Daniel Gonzalez Güiza, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, Ertuğrul Taşkıran, Andre Santos, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Caner Erkin, İlhan Eker, Gökay Iravul, Okan Alkan, Issiar Dia, Hasan Erbey, Berk Elitez, Mamadou Niang, Joseph Yobo ve Serkan Kırıntılı.

Malatya’dan direk Antalya’ya geçilecek

Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına 4 Ocak Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde başlayan Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımız, Kupada Yeni Malatyaspor ile karşılaştıktan sonra, ikinci yarı hazırlıklarının ikinci etabında Antalya’da bir hazırlık kampı gerçekleştirecek.

Bugün saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Malatya’ya hareket eden Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’ndaki 3. karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile 13 Ocak Perşembe günü deplasmanda karşı karşıya geldikten sonra, Malatya’dan direk Antalya’ya geçecek. Fenerbahçemiz, hazırlık çalışmalarının ikinci etabını 14-22 Ocak tarihleri arasında Antalya Miracle Otel’de yapacağı kampla tamamlayacak. Bu arada Takımımız, 16 Ocak Pazar günü Antalya’da, Samsunspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Antalya Mardan Stadı’ndaki hazırlık maçı saat 20.00’de başlayacak. Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında,  22 Ocak Cumartesi günü yine Antalya Mardan Stadı’nda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın ardından İstanbul’a dönecek.

PAYLAŞ