Volkan Demirel Logo
13NİSAN 2015
Futbolcularımızdan Toçev’e Destek

Futbolcularımızdan Toçev’e Destek

Profesyonel Futbol Takımımızın başarılı oyuncusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal'ın da katkılarıyla oluşturulan TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) 23 Nisan Burs Havuzu, düzenlenen bir davetle katılımcıları bir araya getirdi. Organizasyona Takım Kaptanımız Emre Belözoğlu da katıldı.

Oyuncumuz Mehmet Topal ve sanatçı Bülent Serttaş’ın girişimleri ile bir araya gelen ünlüler, TOÇEV’e destek verdi.  ‘Okumak, her çocuğun hakkı’ sloganıyla yola çıkan Vakıf, okuyamayan çocuklara eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek olmayı amaçlıyor.

Mehmet Topal ve Bülent Serttaş’ın 1000 çocuk hedefiyle yola çıktığı  TOÇEV 23 Nisan Burs Havuzu, ünlülerin katkılarıyla  2.000 çocuğa ulaştı. Vakıf da bu anlamlı organizasyona destek verenleri bir araya getirdi. Takım Kaptanımız Emre Belözoğlu’nun da katıldığı davette Topal ve Serttaş’a birer plaket takdim edildi.

TOÇEV’e Mehmet Topal, eşi Selda Topal ve Emre Belözoğlu ile birlikte Fenerbahçeli futbolculardan Volkan Demirel ile Dirk Kuyt da destek veriyor...

Davetin ardından konuşan Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu, böyle anlamlı bir organizasyona destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


PAYLAŞ