Volkan Demirel Logo
14MART 2011
Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında, 18 Mart Cuma günü, rakip sahada Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Konyaspor ile dün oynadığımız maçta görev alan oyuncularımız, antrenör Turgay Altay eşliğinde sahada yaptıkları bir rejenarasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, dar alanda yaptıkları 4 minyatür kaleli maçla noktaladı. Maçı kazanan ve Selçuk Şahin, Andre Santos, İlhan Eker, İsmail Kartal, Semih Şentürk ile Mert Günok’tan oluşan yeşil takım, galibiyeti objektifimize zafer pozu vererek kutladı.

Konyaspor maçında sağ kaburga bölgesine darbe alan Volkan Demirel, yine aynı maçta  sağ ayak bileğine darbe alan Alex de Souza ile sağ dizine darbe alan Mamadou Niang, genel ağrıları bulunan Mehmet Topuz, sol alt adale grubunda ağrıları bulunan Issiar Dia ve Konyaspor maçında sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra sağ arka alt adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen Emre Belözoğlu antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncularımız, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. A2 Takımımızın bugün oynayacağı Kasımpaşa maçının kadrosunda bulunan Okan Alkan, Gökay Iravul, Berk Elitez ve Ertuğrul Taşkıran da antrenmanda yer almadı.

Takımımız, Galatasaray maçının hazırlıklarına, 15 Mart Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ