Volkan Demirel Logo
14EYLÜL 2011
Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında, deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman sonrası yeni yaşına giren Takım Kaptanımız Alex de Souza’nın doğum günü kutlandı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Türkiye’nin en zorlu deplasmanlarına gideceğiz

Antrenman öncesi Aykut Kocaman, saha içerisinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Orduspor karşısında alınan galibiyetten ötürü oyuncularını kutlayan Kocaman, "Orduspor galibiyeti çok önemliydi. Galibiyet nedeniyle hepinizi tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu bir periyot var. Arka arkaya Türkiye’nin en zorlu deplasmanlarına gideceğiz. Ayaklarınız açılana, maç temposunu kazanana kadar dikkatli olmalıyız. Bu zorlu periyotta sizden en iyi performansı sahaya yansıtmanızı bekliyorum" dedi.

Orhan ve Özer düz koşu yaptı

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, pas organizasyonlarının ardından çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Sakatlıkları süren oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü; Orhan Şam ve Özer Hurmacı ise sahada yaptıkları düz koşunun ardından tesislere geçerek tedavi ve çalışmalarına burada devam etti. Takımımız, 15 Eylül Perşembe günü, Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı ve saat 11.00’de başlayacak basına kapalı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından saat 17.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Gaziantep’e hareket edecek.

İyi ki doğdun Alex

Bu arada, Takımımızın bugün yaptığı sabah antrenmanın ardından, 14 Eylül 1977’de dünyaya gelen Kaptanımız Alex de Souza için bir doğum günü partisi düzenlendi. Yeni yaşına adım atan Kaptan, antrenmanı izleyen basın mensuplarının kendisini için getirdiği pastayı kesti.

Kafa olarak Recep Niyaz’ın yaşındayım

Saha kenarındaki doğum günü kutlamasını organize eden gazetecilere teşekkür eden Alex, "Takımın en yaşlısı değilim. Kafa olarak Recep Niyaz’ın yaşındayım. Bütün Türk halkına özellikle de daha fazla vaktimi geçirdiğinden dolayı İstanbul halkına, bana ve aileme gösterdikleri yakın ilgiden dolayı, teşekkür ve minnet duygularını sunmak istiyorum. Bugün itibariyle 34. yaş günümü kutluyorum, Şu anada kadar 34’üme girdiğim için bir değişiklik de hissetmedim. Bakalım yarından itibaren geçtiğimiz 33 seneden farklı neler olacak hayatımda? Bunu yarın görmeye başlayacağız. 35. yaş günümde de kısmetse burada olduğum zaman bana yiyebileceğim bir pasta getirseniz çok fazla mutlu olacağım. Çünkü bu senekini yiyemedim" dedikten sonra, pastayı gazetecilerin suratlarına sürerek şakalaştı.

Bu sadece Zico’ya yapılırdı

Taraftarların kendisinin doğum gününü kutlamak için tesislerin girişinde beklediğinin hatırlatılması üzerine Alex, "Bu açıkçası benim için çok normal bir olay değil. Hayatımda bir tek Brezilya’da Zico’nun doğum günü için gördüm buna benzer bir olayı. Zico’nun doğum gününde Brezilya’da da aynısı yapılırdı. Ama bunun benim de başıma geleceği hiç aklıma gelmemişti. Bundan çok büyük mutluluk duydum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarını tarif etmek gittikçe zorlaşıyor

Fenerbahçe taraftarı hakkında ise Alex, "Aslında Ordu maçından sonra da bir görüşüm vardı. Fenerbahçe taraftarın hakkında konuşmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Çünkü hiç beklenmedik anlarda o kadar anlamlı hareketlerle, o kadar anlamlı organizasyonlarla tepkilerini ve sevgilerini belli ediyorlar ki, her geçen gün her geçen dakika Fenerbahçe taraftarına yorum yapmak benim adıma çok zorlaşıyor. Bu yüzden kelimelerle ifade edemediğim bu duygular için de teşekkür ediyorum" diye konuştu. Saha kenarındaki kutlamanın ardından Alex, antrenman sahasının üst tarafında bekleyen taraftarlarımızla bir araya gelerek, yeni yaşını bir kez de onlarla birlikte kutladı.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ