Volkan Demirel Logo
02EYLÜL 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Profesyonel Futbol Takımımız hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına açık antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

A Milli Takımımızda bulunan Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk;  Slovakya Milli Takımı’nda yer alan Miroslav Stoch;  Senegal Milli Takımı’nda yer alan Mamadou Niang ve Issiar Dia; Brezilya Milli Takımı’nda bulunan Andre Santos ile Nijerya Milli Takımı’nda bulunan yeni transferimiz Joseph Yobo antrenmanda yer almadı.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, 3 takım halinde dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla sona erdi.  Sakatlıkları bulunan Güiza ve Mert Günok antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız, tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Volkan Demirel ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 3 Eylül Cuma günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.  Can Bartu Tesisleri’nde saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına da açık tutulacak.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR